Sin Ane Bekute
ŠOKANTNO

7 Juna, 2022 10:17

Ana Bekuta dala otkaz sinu: Niko ne veruje da je njegovo mesto ustupila ovom čoveku

Sin Ane Bekute ostao bez posla

Ana Bekuta je surovi profesionalac, pa je oduvek njenu karijeru vodio pouzdan tim, u kojem je bio i njen sin Igor Polić. Međutim, kako piše, Kurir, pevačicin jedinac je u poslednje vreme imao nekoliko poslovnih ispada, pa je odlučila da mu da otkaz.

Sin Ane Bekute dobio otkaz od majke

Igor je već godinama bio zadužen za zakazivanje Aninih nastupa, dogovarao cene… Međutim, posle nekoliko propusta koje je napravio pevačica je odlučila da ga zameni niko drugi do njen unuk, a Igorov sin, Branko.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Izvor blizak pevačici za Kurir je ispričao da je između Ane i njenog sina došlo do nesporazuma jer je imao nekoliko uzastopnih poslovnih pehova zbog kojih je ona bila primorana da ga otpusti. Kao rešenje za njegovu zamenu videla je u unuku Branku, zato što on dosta vremena provodi s njom i upućen je u sve poslovne obaveze, pa je pretpostavila da će se dobro snaći u novoj ulozi.

– Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvek – počeo je razgovor izvor i otkrio kako je došlo do prekida saradnje između majke i sina.

Pročitajte: Sin Ane Bekute napisao pismo koje kida dušu – Ne može da prihvati da Mrke više nema

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Ana prolazi kroz težak perod otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe do nedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih. Koliko sam čuo nije ga otpustila na prvu, neko vreme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspeha. Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi. Mislim da novac nije bio presudan da oni prekinu saradnju, Igor nije takav čovek. Mislim da je bilo nekih propusta oko organizacije, a Ana je surovi profesionalac i tako je došlo do toga da sinu saopšti da više neće sarađivati. Oni su i dalje u dobrim odnosima, viđaju se kao i ranije, tu se ništa nije promenilo – zaključio je sagovornik pomenutog medija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Sin Ane Bekute se nije oglašavao ovim povodom, jer je očigledno shvatio da je napravio grešku, a i nema sumnje da mu je pevačica već obezbedila neki drugi posao.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM