ANA BEKUTA
Svet

February 14, 2022 15:00

By

“Ljubav nikad ne prestaje!” Anina dirljiva poruka Mrki na današnji dan će vas potpuno slomiti!

Ana Bekuta još uvek ne može da se oporavi od gubitka voljenog čoveka. U Milutinu Mrkonjiću imala je najveću ljubav, podršku i pažnju koju joj pre toga nije pružio nijedan muškarac. A današnji dan joj produbljuje još više bol jer su danas na Dan zaljubljenih 2022. godine trebali da proslave deset godina svoje ljubavi, a pevačica je pričala da će napraviti tim povodom veliku proslavu.

ana bekuta i milutin mrkonjić

IVAN VUČIĆEVIĆ

 “Bez ljubavi nisam mogla da opstanem ni u životu!”

Početkom prethodne godine pevačica je istakla da su proveli prelepih devet godina u miru i harmoniji, kao i da bez ljubavi nije mogla da opstane.

– Ove godine proslavljamo devet godina ljubavi, veze, zajedništva, poznanstva… Oduvek sam se prepuštala emocijama i uvek me je kroz život vodilo srce, bez obzira na posledice. Bez ljubavi nisam mogla da opstanem ni u životu, ni u poslu. Verovala sam u nas i našu vezu, a verujem i danas. Sigurna sam da ćemo dočekati duge godine u našem takozvanom savezu, zato što divno funkcionišemo – rekla je jednom prilikom Ana.

Pročitajte: Da ih Šaban Šaulić nije spojio Mrka bi izabrao drugu umesto Ane!

Milutin Mrkonjić, koji je na večni počinak otišao, nakon duže bolesti, poslednju deceniju srećno je proveo sa partnerkom Anom Bekutom. Njihovoj vezi kumovao je pokojni Šaban Šaulić, iako je Mrka u tom periodu bio zaljubljen u drugu ženu kojom je trebalo da se veri, iako je bio u braku sa Draganom.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

ATA/IMAGES

Bivši ministar infrastrukture i saobraćaja je u vreme upoznavanja s pevačicom bio u vezi, na koju je ubrzo stavio tačku, jer je Ana tražila da reši svoj emotivni status. Čim je upoznao folk zvezdu, on se zaljubio na prvi pogled, a potom i ostavio verenicu zbog nje.

– Mrka je godinama sa zakonitom ženom funkcionisao na prijateljskoj osnovi i nije dozvoljavao da je iko dira, niti da je bilo ko spominje u negativnom kontekstu. Ona je s njegove strane bila maksimalno zaštićena i poštovana. Međutim, više od 10 godina Mrka je imao slobodu da svojim ljubavnim životom raspolaže kako on to želi – rekao je izvor blizak paru svojevremeno.

Naime, pre nego što je lično upoznao Anu, zabavljao se s jednom finom gospođom koja mu se dopadala. On ju je čak i verio, a pored toga i planirao zajednički život s njom. U tom periodu pokojni Šaban Šaulić spojio je pevačicu i političara, nakon čega su spontano počeli da se viđaju po restoranima i simpatisali se, a ubrzo i smuvali – otkriva dobro obavešten izvor i dodaje da se Mrkonjić na miran način rastao s tadašnjom partnerkom, koja ga je razumela i nije mu pravila probleme.

Bila je oprezna i nepoverljiva prema Mrki? 

– Ana u početku nije želela da se upušta u ljubavni odnos s Milutinom jer je oženjen, a imao je i verenicu. Međutim, tek kada je on, donekle, rešio svoj emotivni status, ona je pristala da se zabavlja s njim. Bekuta je ozbiljna žena i nije joj trebalo da niko ispira usta njenim imenom. Doduše, i pokojni Šaulić je dosta kumovao njihovoj vezi i nagovarao Anu da prihvati Mrkonjićeva udvaranja – rekao je izvor za “Alo”.

ana bekuta-mrkonjic

DRAGAN GAJIĆ

Mrka je stvarno bio opčinjen lepotom Ane Bekute, dobrotom, stavom, vrednoćom i tada je bio spreman na sve da je osvoji. Podsetimo, Mrka s ljubavlju i poštovanjem pričao na sva zvona o vezi sa Bekutom, iako se nije zvanično razveo, niti prestao da se viđa s Draganom.

“Ljubav nikad ne prestaje!”

Na današnji dan diva narodne muzike podelila je sa svojim pratiocima na svom Instagram nalogu emotivnu poruku kojom je poručila kako se oseća povom današnjeg dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje – napisala je Ana.

Pročitajte: Karleuša zatrpana ružama! Svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

 

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/IMAGES