Star

November 30, 2021 16:35

By

Da ih Šaban Šaulić nije spojio Mrka bi izabrao drugu umesto Ane!

Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u subotu nakon duže bolesti, poslednju deceniju srećno je proveo sa partnerkom Anom Bekutom. Njihovoj vezi kumovao je pokojni Šaban Šaulić, iako je Mrka u tom periodu bio zaljubljen u drugu ženu kojom je trebalo da se veri, iako je bio u braku sa Draganom.

Da ih Šaban Šaulić nije spojio Mrka bi izabrao drugu!

Mrka je decenijama bio u braku sa Dašom, ali poslednjih godina nisu živeli zajedno. Iako se nikada nisu sudski razveli, ona je uvek bila poštovana i pažena s njegove strane, te joj nikada ništa nije falilo. Pre nego što je političar stupio s Bekutom u vezu, on je imao partnerku sa kojom je bio na korak do zajedničkog života. Međutim, kada se Ana pojavila u njegovom život, svi planovi su pali u vodu.

Naime, pre desetak godina, kada su prisustvovali jednoj proslavi, Šaban Šaulić je sasvim spontano upoznao Anu i Milutina, ne sluteći da bi išta moglo da se desi među njima.

na Bekuta, Milutin Mrkonjic Mrka

Ivan Vučićević

Kako je Mrka važio za velikog kavaljera i duhovitog zavodnika, odmah je počeo da se udvara Ani. Šaban je shvatio da mu se Bekuta dopala na prvi pogled, pa je malo „urgirao“ kod nje i hvalio svog prijatelja političara.

Bekuta i Mrka razmenili su kontakt i narednih dana se čuli telefonom, a onda i izlazili na ručkove i večere. Kada su shvatili da prijaju jedno drugom, Mrka je raskinuo vezu s partnerkom, koja ga je razumela i mirno prihvatila raskid.

Ovaj ljubavni par važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Pored velike ljubavi, poštovanje im je bilo na prvom mestu.

Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: ‘Neka Bog pošalje ono što misli da mi treba’. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav… Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto – izjavila je nedavno Ana Bekuta.

Šabana i Mrka su bili veliki prijatelji, a Mrka je u životu doswta pomogao Šabanovom sinu Mihajlu. Zbog velikog prijateljstva i velikog poštovanja koje je imao prema njemu i svemu što je od njega naučio, Mihajlo Šaulić je odlučio da Mrki da posebnu čitulju u novinama.

S neizmernom tugom opraštam se od mog Mrke. Hvala za sedam godina saradnje, druženja, putovanja i mnogo životnih lekcija. Počivaj u miru, dragi prijatelju. Tvoj Mihajlo Šaulić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Podsetimo, Mihajlo je svojevremeno bio Mrkina desna ruka i šef kabineta dok je on bio ministar. A osim njega, oglasila se i njegova sestra Ilda koja je objavila nikad viđenu fotografiju porodice Šaulić sa Mrkom.

Sa tugom se opraštam od našeg porodičnog prijatelja. Počivaj u miru, dragi naš Mrko – poručila je pevačica.

FOTO: DRAGAN GAJIĆ