Ana Bekuta
Scandal

December 12, 2021 18:00

By

Mrka KRIJE tajni stan! Bekuta i Daša NA SUDU!?

Ovo čak ni Ana Bekuta ne zna! Kako SCANDAL! saznaje, Mrka navodno, ima tajni stan u kom je živeo kao momak. još pre braka sa Dašom!

Mrka u tajnom stanu krio papire vanbračnog deteta!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

-Priča se da je Mrka u tom stanu živeo kao momak, i da je tu s njim bila i devojka koju je mnogo voleo. Navodno, u tom stanu postoji i dokumentacija o detetu koje  je ta žena rodila, ali niko ne zna da li je ono Mrkino– započinje naš izvor.

-Ta žena se valjda s detetom odselila u inostranstvo i nikada se više nije javila, a Mrka je tu dokumentaciju čuvao, to već samo on zna i tu tajnu je odneo u grob. Osim toga, u stanu su i razni satovi, nakit, razni vredni predmeti za koje ne znaju ni Ana ni Daša. Ako Mrkonjić nije prodao tu nekretninu, a priča se da nije, onda će se za stan saznati kada se pokrene ročište za ostavinsku raspravu. Tek tada ćemo videti šta se tu u stvari desilo, ali fakat je da će se Ana šokirati kada sve sazna– zaključio je naš izvor, a nakon što je Mrka sahranjen, Ana se oglasila saopštenjem:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Bekuta se povlači iz javnosti

Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim  danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u borbenom stroju mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili-poručuje Ana i dodaje:

ana bekuta-mrkonjic

Rajko Ristić

 

-Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga– zaključuje pevačica Ana Bekuta u saopštenju za javnost.

Pročitajte: Tajno pismo Milutina Mrkonjića

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

IZVOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL