Zdravstveno stanje Ane Bekute
Svet

3 јуна, 2023 20:00

By

Stigla je dijagnoza koja ju je skamenila: Ana Bekuta bije najtežu životnu bitku, svet joj se srušio u trenu

Zdravstveno stanje Ane Bekute je zabrinjavajuće

Ana Bekuta je pre četiri godine doživela predinfraktno stanje i od tada, pa sve do nedavno, vodila je računa o svom načinu ishrane i negovala zdrave navike. Prvenstveno se zdarvo hranila zbog povišenog pritiska i holesterola, ali i zbog linije koju je na taj način dovela do savršenstva.

Pročitajte: Otkrivena dugo čuvana tajna Ane Bekute – Ovaj čovek je otac njenog sina Igora i odlučio je da progovori o svemu

Zdravstveno stanje Ane Bekute

Međutim, nešto je izbacilo iz koleseka, pa je za svega pet meseci nabacila više od deset kilograma, zbog čega ponovo ima probleme sa povišenim pritiskom.

– Ono što najviše utiče na njeno zdravstveno stanje jeste stres kome je svakodnevno izložena, što na nastupima a što na snimanju Zvezda Granda, gde su situacije često napete kako sa kandidatima tako i sa kolegama u žiriju. Ljudi ne shvataju ozbiljno ovaj problem, pritisak je ozbiljna i podmukla bolest.

Pročitajte: Vrati unuki patike – Ana Bekuta na meti pogrdnih komentara zbog novog imidža FOTO

Zdravstveno stanje Ane Bekute

– Organizam nije mašina koju kada navijete stalno radi istim tempom. Doktori su je upozorili da mora da se vrati na stari režim jer joj je zdravlje ugroženo. Mislim da je nju sad tek sve stiglo, izgubila je Mrku svoju najveću podršku, pa potom i majku, sve joj više nedostaju i fale, ne oseća se dobro.

Pročitajte: Više se ne kriju – Ovo je dečko Ane Bekute, zgodni Dalibor osvojio pevačicino srce FOTO

Zdravstveno stanje Ane Bekute

Ata images

Mislim da neku vrste utehe nalazi u hrani. Jednostavno u nekom je periodu kada je dala sebi oduška, ali ne sme još dugo. Žao mi je jer se stvarno trudila oko te ishrane, zahvaljujući njoj preplovila je tabletu za visok krvni pritisak, popravila krvnu sliku i smanjila nivo holesterola. Ma odlično se osećala, imala je i svakodnevne fizičke aktivnosti kad joj situacija, tačnije posao, dozvoljava – kaže za Svet Anina drugarica.

Pročitajte: Ne može košulju da zakopča, pantalone bez dugmeta nosi – Ana Bekuta se deformisala od viška kilograma FOTO

Zdravstveno stanje Ane Bekute

ATA images

Zdravstveno stanje Ane Bekute bilo je izuzetno narušeno i pre nekoliko godina, a pevačica pamti i datum kada se 2019. odlučila da promeni svoje loše navike:

Primetila sam da teže dišem, da me kilogrami guše i tad je sve počelo – rekla je pevačica koja je godinama bila istrajna, a sigurni smo da će opet stvar uzeti u svoje ruke jer je već jednom dokazala da može.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images