Fotografije Ane Bekute
Svet

May 14, 2023 17:30

By

Ne može košulju da zakopča, pantalone bez dugmeta nosi: Ana Bekuta se deformisala od viška kilograma FOTO

Fotografije Ane Bekute zabrinule njene najbliže

Ana Bekuta zaboravlja koliko se namučila da smrša 12 kilograma pošto su joj lekari otkrili povišen krvni pritisak i holesterol, pa se opet prepustila uživanju u hrani. Neki misle da je posle smrti majke zbog depresije prestala da pazi šta jede i to se odmah odrazilo na njen izgled.

Pročitajte: Ana Bekuta posle estetskih operacija je druga žena – Želela je da se podmladi, a evo šta je dobila FOTO

Fotografije Ane Bekute

Rajko Ristić

Neko vreme uspevala je da višak kilograma prikriva širokom odećom, pelerinama, ali kako dolazi toplo vreme i sve manje garderobe imamo na sebi, istina je isplivala na videlo. Ana sada od stomaka ne može da zakopča zadnja tri dugmeta moderne crne košulje, a kako vidimo sve češće nosi široke udobne pantalone na lastiš, pošto u komade od prošle godine verovatno ne uspeva da uđe.

Pročitajte: Ana Bekuta danima krila smrt bliskog člana porodice – Tek sad je smogla snage da progovori o tome

Fotografije Ane Bekute

Kada je uz sebe imala Mrku, sa viškom se izborila za samo tri meseca dijete, ali on je tada bodrio da ne posustane, a pošto je i sam bio na dijetalnom režimu, njoj je bilo lakše da se odrekne hrane. Sada, posle smrti majke Ana živi sama i trenuto očito ne nalazi dovoljno jak motiv da vrati svoju vitku liniju.

Pročitajte: Ana Bekuta ponovo voli – Mrka bi bio srećan da vidi ovaj prizor, pevačica našla nekog ko je isti ON FOTO

Fotografije Ane Bekute

Najnovije fotografije Ane Bekute zasigurno su zabrinule njene najmilije, a posebno unuke Sonju i Branka te su joj skrenuli pažnju da što pre mora da se vrati starim navikama jer od tuge i patnje nema ništa. Život ide dalje, a pevačica je veoma lepa žena da bi se tek tako zapustila.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images