Majka Rade Manojlović svet portal svet
Svet

March 21, 2023 11:48

By

Tužne slike iz bolnice: Radi Manojlović se pogoršalo zdravstveno stanje

Zdravlje Rade Manojlović ugroženo

Pevačica Rada Manojlović spada u grupu najtraženijih pevača u regionu, pa ne postoji vikend kada nije zauzeta. Ona neretko zbog posla putuje iz države u državu, pa ne stigne ni da odmori, a takav tempo platila je zdravljem.

Pročitajte: Rada Manojlović zbog ljubavi završila na lekovima – Paralelne veze joj došle glave 

BLIC TV PRINTSCREEN

Naime, zdravlje Rade Manojlović ozbiljno je narušeno zbog nezdravog života, čestih putovanja, neredovnih obroka, manjka sna… Zbog svega toga pevačica svako malo završi na infuziji.

Pročitajte: Rada Manojlović progovorila o teškoj bolesti – Ona ne bira, napada i mlade, lekari su mi rekli

Instagram

Rada je poznata kao surovi profesionalac, pa nastupe ne otkazuje čak i kad se oseća izuzetno loše. Tako je proteklog vikenda prvo primila infuziju, a onda zapevala u diskoteci u Klagenfurtu. Odmah nakon povratka u Beogradu pevala je na rođendanskoj žurci Sofije Milošević, što se ispostavilo kao ne naročito pametan potez, jer je ponovo bila primorana da poseti lekara.

– Dragi moji, ponovo da vam se javim, opet se bodem u venu. Pišu mi: “Šta ti znaš šta je to žuto u kesi na šta si prikačena”. Za tako pametno pitanje jedini pametan odgovor je – mokraća. Šta bi drugo bilo – rekla je šaljivo Rada Manojlović.

Pročitajte: Radu Manojlović pokrali najbliži – Ovo je cifra bez koje je ostala 

Printscreen

Ovo crno pored, što će sledeće da mi stavljaju, to je katran. Eto, vidite da znam sve – dodala je ironično, aludirajući na to što je prozivaju da u svemu vidi teoriju zavere.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, TWITTER