Rođendan Sofije Milošević
Svet

March 20, 2023 18:10

By

Došao je i taj dan: Jelena Karleuša izaziva Duška, evo šta je sada uradila FOTO

Rođendan Sofije Milošević prepričavaće se dugo 

Prelepa supruga Luke Jovića živi živi život iz snova. Njen izabranik, fudbaler Luka Jović pruža joj mnogo ljubavi i pažnje a osim materijalnih stvari Sofija i Luka svoj dom ispunili su harmonijom.

Trening Sofije Milošević

Foto: ATA Images

Rođendan Sofije Milošević prošap u znaku dobre zabave

Uživaju u odgajanju dva naslednika i trenutke iz svoje privatnosti često deli na društvenim mrežama, a juče je ona imala poseban povod za slavlje što je sa brojnim pratiocima i podelila.

Pročitajte: Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević – Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji (FOTO)

Naime, kako je rođendan Sofija Milošević bio dugoočekivan imali smo prilike da vidimo putem Instagrama, a po svemu sudeći atmosfera je bila za pamćenje.

Pročitajte: Iznenadila domaću javnost – Sofija Milošević donela konačnu odluku, svi čekaju Lukinu reakciju

Lepotica koja je napunila 32. godine gala proslavu organizovala je u jednom prestoničkom restoranu, specijalno za ovu priliku predivno dekorisanom mnoštvom balona i cvetnih aranžmana.

Slavljenica je blistala u puder roze kratkoj haljini prpijenoj uz telo i sa širokim osmehom koji čitavo veče nije skidala sa lica, ushićeno je oduvala svećice sa torte ukrašene vatrometima dok se u pozadini mogla čuti neizostavna rođendanska pesma.

Rođendan Sofije Milošević

Instagram

Za odličnu atmosferu vidnu na fotografijama i snimcima koji su preplavili društvene mreže, bile su zadužene muzičke zvezde Rada Manojlović i Tea Tairović, a brojni prijatelji poseban dan ulepšali su joj veoma dobrim raspoloženjem i pesmom do kasno u noć.

Pročitajte: Sofija Milošević novom objavom na Instagramu podgrejala priče o ljubavnim problemima (video)

Instagram

Od poznatih dama među zvanicama našle su se Jelisaveta Orašanin, voditeljka Ksenija Bujišić, manekenka Bojana Krsmanović, Milica Pavlović i mnoge druge, a čini se da je najveselija bila pevačica Jelena Karleuša, Sofijina veoma dobra prijateljica.

Pročitajte: Sin mi je napravio decu Sofiji Milošević, NEĆU ĆUTATI – Konačno otkriveno šta mama Luke Jovića misli o svojoj snaji (FOTO)

Instagram

Pop diva, pored slavljenice, može se reći bila je zvezda večeri, piše Story.

Instagram

Odevena u izazovni metalik srebrni kombinezon koji je u prvi plan istakao sve njene atribute, neumorno je đuskala uz domaće hitove, a u jednom momentu čak se popela i na sto i dodatno zagrejala već poprilično vruću atmosferu. Jelena je ponovo dokazala da je najjača, nezavisna i da je okolna govorkanja o njoj i njenom suprugu više ne dotiču.

Pročitajte: Jelena Karleuša urnisala Duška – Njegov život bez mene ne smisla, čekam da shvati da sam BOGINJA

Da li njenom suprugu smeta Jelenin način života, krug ljudi u kom se kreće, ne znamo, ali smo sigurni da je diva oduvek težila ka tome jednog dana kada se upotpunosti povuče sa scene za sobom ostavi trag koji čak ni Duško neće zaboraviti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images