Objava Jelene Karleuše
Svet

January 27, 2023 15:45

By

Sećanje na Divnu i na dom gde je bila istinski srećna: Ovde je živela Jelena Karleuša FOTO

Dom Jelene Karleuše u kom je živela sa majkom Divnom bio je skroman ali pun ljubavi i harmonije 

Davno, dok je Nataša Ilić  intervjuisala Jelenu Karleušu u vrhuncu karijere,  DIVA pripremala je omiljeni obrok i iz tih par kadrova moglo se dosta zaključiti o njenom i Divninom tadašnjem stilu života.

Pročitajte: Tajna je u njemu – Jelena Karleuša svakodnevno jede ovo tradicionalno jelo zbog kog ima savršen izgled

Rajko Ristić

Sve dok nije počela ozbiljno od muzike da zarađuje Jelena Kareuša živela je sa pokojnom majkom, čuvenom voditeljkom Divnom Karleušom u skromnom stanu na Novom Beogradu.

Dom Jelene Karleuše nije se tada razlikovao mnogo od nekretnina drugih radničkih porodica, što joj nije mnogo smetalo niti je to smatrala negativnom stranom. Naprotiv, jednom priligom, a za potrebe TV emisije pop diva pristala je da ugosti novinarsku ekipu i pokaže im svoj kutak, otud i fotografije koje vam prestavljamo, piše Espreso.

Pročitajte: Jelena Karleuša isprozivala bivšu drugaricu – Jednu stvar joj nikada neće oprostiti

Youtube Screenshot

Besprekorno uredni kutak za pripremu hrane, bio je dekorisan tamnim tonovima i zavesama u cvetnom dezenu. Saksije sa cvećem učinii su prostoriju udobnijom, a sa velikog prozora koji gleda na zgrade i parkove ulazila je svetlost.

Pročitajte: Divna Karleuša predosetila krah ćerkinog braka

Youtube Screenshot

Nije mnogo od toga perioda prošlo, a Jelena je sebi pazarila prvu nekretninu i preselila se a o starom kraju ovako je govorila:

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu – kazala je jednom prilikom pevačica, koja se nakon velikog uspeha u muzici znatno uzdigla na materijalnoj lestvici, po odlasku sa Novog Beograda postala je velika zvezda čijom visinom honorara malo koji pevač može danas da se pohvali.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images