Ishrana Jelene Karleuše
Svet

3 Decembra, 2022 15:00

Tajna je u njemu: Jelena Karleuša svakodnevno jede ovo tradicionalno jelo zbog kog ima savršen izgled

Ishrana Jelene Karleuše bazirana je na sirovoj hrani

Ishrana Jelene Karleuše često izaziva interesovanje i to iz dva razloga. Jedan je činjenica da pevačica uopšte ne jede meso i to iz ljubavi prema životinjama. Ona redovno naglašava da ne nosi ni obuću ni odeću životinjskog porekla. Drugi razlog je što – uprkos ili baš zahvaljujući tome što je vegan – ima fantastičnu liniju i zanosne obline.

Pročitajte: Jelena Karleuša osvanula na profilu ovog muškarca – Evo kako se slikala i šta joj je on poručio FOTO

Ishrana Jelene Karleuše

Foto: Instagram

– Mnogi se pitaju šta neko jede ako ne jede meso – izjavila je Jelena za emisiju „Ekskluziv“ pa se nadovezala:

– Evo, reći ću: jedan tanjir pasulja ima istu količinu proteina kao što ima 100 gr piletine. E, ja jedem pasulj, a ne jedem piletinu – kazala je Karleuša i naglasila da uopšte sebe ne smatra mršavom.

Pročitajte: Teški dani su ostavili brojne posledice – Ovo je zaista ona, Jelena Karleuša bez šminke, u potpuno drugačijem izdanju FOTO

Ishrana Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Imam dobrih 70 kilograma – priznala je pevačica, koja je svojevremeno uvela dijetu kad je premašila cifru od 75 kilograma na vagi.

Tada je ishrana Jelene Karleuše bila pojačana količinom povrća, dok redovno jede voće, pa se i na njenom Instagram nalogu često nađu slike ukusno aranžiranih, egzotičnih plodova.

Pročitajte: Jelena Karleuša u novom ratu – Napala poznatog, kolegu, a ni on joj nije ostao dužan

Ishrana Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Namirnice životinjskog porekla su kod nje na minimumu. Dodatne proteine obezbeđuje iz mahunarki. Očigledno je da ishrana Jelene Karleuše često obiluje čorbastim jelima, budući da se se ponosi svojim uskim strukom koji rado ističe na svim fotografijama.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepaisrećna

FOTO: Instagram