Izgled Jelene Karleuše
Svet

November 20, 2022 11:15

By

Teški dani su ostavili brojne posledice: Ovo je zaista ona, Jelena Karleuša bez šminke, u potpuno drugačijem izdanju FOTO

Izgled Jelene Karleuše uvek je praćen brojnim komentarima

Najbolja ili „najgora“, ali nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jelena Karleuša ili kraljica transformacije i najbolje odevena ličnost javne scene ‒ u to nema sumnje. Ali da li ste nekad videli pop divu bez jake šminke?

Brojni fotografi pokušavali su da je uslikaju u za većinu žena najgorem mogućem izdanju, ali im to uglavnom nije polazilo za rukom, sada je jasno i zbog čega. Izgled Jelene Karleuše bez šminke je savršen.

Pročitajte: Strah je sada jedino što oseća – Jelena Karleuša progovorila o Dušku i pretnjama koje dobija, ove reči kidaju dušu

Izgled Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Prirodna, bez scenskog mejkapa, veštačkih trepavica, puštene kose i sa osmehom na licu JK je pokazala kako izgleda kada je samo Jelena. Objavila je selfi iz svog prelepog doma i tako brojnim fotografima skratila muke.

„Uvek kažem: Ova žena je najlepša bez šminke i najveći greh je zlobnim dušama i silnim paparacima što su pokušali da od nje naprave monstruma! Spavate li mirno“, samo je jedan od komentara armije fanova oduševljenih kako izgled Jelene Karleuše može biti prirodan, a prelep.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram