Jelena Karleuša razvod svet portal svet
Svet

April 9, 2024 13:00

By

Nika Tošić ne želi da ide na maturu, nastavnici su krivi za sve: Karleušina ćerka na velikim mukama

Mlađa ćerka Jelene Karleuše ne želi na maturu

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u poslednje vreme ima “ozbiljne probleme”. Naime, Nika upravo završava osnovnu školu, posle koje je očekuje maturska zabava, a ona, kako kaže još uvek razmišlja da li da uopšte ide na nju.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal svet

TikTok

Kako ističe, postoje opravdani razlozi zbog kojih bi da preskoči maturu. Međutim, još uvek se dvoumi da li da ide ili ne. Razlog zbog koga bi rado preskočila pomenuti događaj su nastavnici, ali se plaši da bi jednog dana mogla da se kaje ako to učini.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

Ne znam šta ću da radim za maturu, da li da idem ili ne… Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo odeljenje, ne samo VIII-1, stvarno… Ne mogu da izdržim to – požalila se Nika na Tiktoku, govoreći tokom šminkanja.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal svet

Screenshot TIK TOK

– Ali, ako ne odem, znam da ću se posle kajati. Većina mojih drugarica ne ide, što je baš glupo, ali šteta. Biću sa mojim drugim drugaricama. Malo njih ide, sigurno zbog nastavnika. Ja ne bih išla samo zbog nastavnika, ali nemam izbora – rekla je lepa Tošićeva ćerka.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše smršala

Pored toga što ne bi išla zbog nastavnika, Nika, kao i sve maturantkinje, nije sigurna ni šta bi obukla za tako važan dan. Ona se u poslednje vreme veoma prolepšala i  znatno smršala, ali kako kaže, planira još da skine nekoliko kilograma.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

– I dalje ne znam šta bih obukla. Ali, do tad ću sigurno smršati još pet kilograma. Sad sam za nedelju dana skinula tri kile. Jedva čekam da budem zgodna! I spremam se da isprobam nove stvari koje sam kupila – otkrila je na kraju mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića.

@frnotnikaMatura će biti baksuz♬ original sound – not nika

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, TIKTOK, PRIVATNA ARHIVA/STORY