Ćerke Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

November 13, 2023 19:30

By

Nika Tošić postala je Karleušina kopija: Ista kosa, pogled, usne… (foto)

Izgled Nike Tošić sve više podseća na Jelenin

Otkad je postala aktivna na društvenim mrežama Nika Tošić sve više privlači pažnju javnosti. Iako smo je svi upamtili kao slatku bucku, četrnaestogodišnja ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića se s godinama dosta promenila, pa se, pored zabavnih klipova koje objavljuje, i izgled Nike Tošić sve češće komentariše.

Izgled Nike Tošić svet tabloid svet portal svet

TikTok

Mlađa naslednica pop dive, poput svoje majke, postala je modni uzor mnogim tinejdžerkama. I dok je nekada uživala u dresu i kopačkama, Nika već neko vreme prati svetske trendove i kada je garderoba, i kada su frizura i šminkanje u pitanju.

Pročitajte Izgled Nike Tošić sve iznenadio, opet je eksperimentisala – Zar će ovakva da ide u školu

Jelenina i Duškova mlađa ćerka ponovo je posvetlila svoju bujnu, talasastu kosu, a svi su se složili da joj nova frizura odlično pristaje, te da ne bi trebalo više da eksperimentiše.

Izgled Nike Tošić svet portal svet tabloid svet

Instagram

Mnogi su primetili da Nika sve više liči na Jelenu, iako su ranije govorili da je kopija Duškove sestre Katarine. A, ne može da se ne primeti da je Karleušina lepa naslednica i trikove kada je fotografisanje u pitanju naučila od majke, pa tako na novijim fotografijama Nika ima potpuno isti pogled kao Jelene, isto nameštene usne…

Izgled Nike Tošić svet tabloid svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: PRIVATNA ARHVIVA/STORY, INSTAGRAM