Zanimljivi podaci o Jeleni Karleuši svet novine svet portal
Svet

April 15, 2024 17:00

By

Prema Tošiću i dalje gore emocije, Karleuša bez ustezanja o najdubljim tajnama: Duško je ljubav mog života

Karleuša o suprugu Dušku pričala je sa puno ljubavi

Jelena Karleuša o suprugu Dušku i ocu dve prelepe naslednice, pričala je sa mnogo žara i ljubavi i istovremeno priznala da ga i dalje voli. Ipak, s druge strane Jelena Karleuša uverena je da Duško nju ne voli, te da, za razliku od nje, on nije neko ko je mogao da oprosti ono što je učinjeno.

Karleuša o suprugu Dušku svet portal svet

ATA images

Karleuša o suprugu Dušku otkrila najdublje emocije i tajne

U otvorenom razgovoru za podcast Informera Jelena ništa nije sakrila, već je potpuno ogolila dušu, čime je stavila do znanja koliko je teško podnela sve kroz šta je prolazila prethodnih godina. Od svoje odgovornosti nije bežala, već je rekla da je u potpunosti prihvata.

Pročitajte Danas je u Breninom domu trebalo da se slavi – Umesto toga suze i tuga

– Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku – počela je Karleuša o suprugu Dušku.

Karleuša o suprugu Dušku svet portal svet

Rajko Ristić

– Živimo zajedno najviše zbog dece, zbog njih funkcionišemo, Atina i Nika zaslužuju da su mama i tata u istoj kući. Ja ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kada bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega – istakla je Karleuša o Dušku Tošiću. 

Pročitajte Karleuša otvorila srce i otkrila najdublje tajne – Život bih dala za mog Duška…

Nakon što je Karleuša o Dušku Tošiću pričala s jakim emocijama, upitana je o Ognjenu Vranješu i aferi o kojoj je mesecima brujao Balkan. Iskreno je priznala šta se tada dogodilo.

Karleuša o suprugu Dušku svet portal svet

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

– Ajde da jednom za svagda skinemo tu stigmu. Nikada neću izgovoriti njegovo ime jer ne zaslužuje. To je bila moja “onlajn greška“, svi ih imamo, koju sam ja jako skupo sam platila, a koju nisam ni krila, pa čak ni Dušku. Rekla sam, desilo se. Skupo sam platila nešto što je bilo tužna, nije čak ni avanturica. To je bio jedan namerni izlet da bih se na neki način osvetila Dušku, a to se otrglo mojoj kontroli. Imala sam razloga, da. Duško, kao svaki mlad muškarac i fudbaler. Do mene su dolazile razne priče i onda sam imala potrebu, kao i svaka žena, da se svetim. Uhvatila sam se crnog đavola koji je iskoristio jedno Fejstajm gledanje, skrinšotovao bez mog znanja i dozvole, nisam znala da to radi, i poslao svim medijima – rekla je pop diva.

Karleuša o suprugu Dušku svet portal svet

INSTAGRAM

Karleuša o Dušku Tošiću – Oprostio mi je sve ali ONO ne

– To nijedan muškarac ne uradi nijednoj ženi. Mislila sam da to nema šanse, da je nemoguće, jer to rade samo najveći bednici. Iskoristiš nečije poverenje, slikaš ga, onda ga ucenjuješ, pretiš mu, a onda kad taj neko ne pristane na ucenu, a ucena je bila da se razvedem od Duška… Nisam htela, jer je ovaj za mene bio sprdnja i glupost. E, onda mi se osvetio i to mi se osvetio tako što je sve te slike poslao u medije. To ne radi muškarac, to radi najgori ološ i pi**a. Kad tad, karma će vratiti sve što sam doživela, jer sam doživela horor koji je noćna mora svakoj ženi. Duško nikada nije mogao da prevaziđe to, bez obzira što sam ja na toj slici sama, nema nikoga pored. Da je bilo ko drugi, ne bi bio tako atraktivan, ali pošto sam ja Jelena Karleuša… – kazala je.

Pročitajte Sudbina ukrstila puteve Karleuše i Vranješa – Samo ih je ovo spasilo novog skandala

– On sad više nije ni bitan, bitno je to šta sam ja uradila, kakvu grešku sam ja napravila, iz gluposti. Moglo je da se desi da sam naletela na super lika, to se nikad ne bi saznalo i tako bi prošlo, ali je Univerzum namestio crnog đavola. To je, možda, i dobro, jer sam naučila strašnu, strašnu životnu lekciju… Nikome ne bih to poželela. Žao mi je što sam porodicu provukla kroz to i Duška koji je isto javna ličnost. Baš mi je žao, osećam se krivom, ali nije mi bila namera niti je imalo bilo kakav ozbiljan oblik, kao što su mediji predstavili i filmovali. Dušku sam rekla i tu stranu je prihvatio, ali ne može da prevaziđe ono što je izašlo u medijima. Ono… “Ono”… – iskreno je rekla Jelena za Informerov podkast.

Karleuša o suprugu Dušku svet portal svet

Instagram

Karleuša o suprugu Dušku – Sve sam mu oprostila ali on meni ne

– Ne mislim da će se bilo šta promeniti, a i ne treba, zato što je u međuvremenu prošlo pet godina. Ja ću Duška uvek voleti, ali jednom kad se takve stvari dese, iskidaju se niti, deca su porasla… Mislim da i ne treba, jer uvek bi se vraćali na to… A ne treba – priznala je sa knedlom u grlu Karleuša o suprugu Dušku i braku.

Pročitajte Jelena Karleuša emotivno i iskreno – Moje ćerke trpe pritisak, videle su i ono najružnije, znaju sve 

– Vidiš, ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može. Tu medijsku bruku gde je predstavljen kao rogonja, malo koji muškarac bi mogao. A, u stvari nije ni bio rogonja zato što ja sa ovim, ne znam ni kako bih ga nazvala sad… Godine su prošle, mnoge stvari su se izdešavale, tako da na staro ne možemo da se vratimo. Ali, ja prihvatam full svoju odgovornost, da sam kriva za sve – rekla je na tu temu Jelena.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram