Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića portal svet
Svet

November 8, 2023 20:45

By

Karleuša otvorila srce i otkrila najdublje tajne: Život bih dala za mog Duška…

Bračni par Karleuša i Tošić par su koji najviše intrigira na javnoj sceni

Pop diva Jelena Karleuša koje je nedavno govorila o muško-ženskim odnosima u emisiji “Male stvari” pre izvesnog vremena govorila je o svom braku i malim sitnim dražim akoje bračni žiovt čine interesantnim. U svom izglaganju tada svima stavila do znanja koliko voli svog supruga. Bračni par Karleuša i Tošić intrigiraju javnost svojim brakom i niko još uvek ne zna pravu istinu o njihovom odnosu.

Bračni par Karleuša i Tošić

Rajko Ristić

Bračni par Karleuša i Tošić nikad nisu folirali sreću

– Duško i ja smo 15 godina zajedno. Već smo prestali i da slavimo to zato što, poslije 15 godina, to nekako postane stvar koja se ne slavi. Kao i rođendan, kad pređeš 40. Smatram da, kada je reč o Dušku, da me on najviše voli bez šminke, bez ikakvih dodataka koji prljaju majicu, košulju, lice, jastučnicu…

Pročitajte Pomirenje decenije – Jelena Karleuša i ovaj čovek su ponovo u ljubavi 

– Nego, kad sam ja ja, a to je negde i najbitnije za jednu ženu, da te muškarac koji te voli, voli onakvu kakva ti zapravo jesi. Jer ovo, ovo nisam ja, ovo je moj posao. Ja privatno i ja poslovno uopšte nismo iste ličnosti – istakla je Karleuša te godine za magazin Story.

Bračni par Karleuša i Tošić

Foto: Instagram

– Niko nije savršen, ne postoji savršen. Ja nisam savršena. Svi imamo mane, a ja najviše. Ja prva. Poenta je prihvatiti nekog i voleti nekog sa svim tim manama. Ako tražite idealnog, teško se to nađe. Ako previše filozofirate, ostaćete sami.

Pročitajte Ispovest Jelene Karleuše o teškom životu – Samo jedna osoba joj je pomogla kada je bilo najpotrebnije

– Treba samo naći balans, da dobre stvari budu više izražene od onih loših stvari i raditi na tome, na komunikaciji. Nekad mane znaju da budu jako interesantne. Moje su jako se**i – rekla je.

Bračni par Karleuša i Tošić

Foto: Instagram

Na pitanje da kaže jednu od mana koje su privlačne, odgovorila je:

Pročitajte Jelena Karleuša mu je sve oprostila – Prva zajednička fotografija posle pomirenja to i dokazuje

– Na primer, znam da budem jako razmažena… Muškarci generalno više vole razmažene, nego one koje će same da ponesu sve kese. Znam da budem princeza, bez obzira koliko to Duška nervira, ali mu je i jako simpatično, smešno.

Bračni par Karleuša i Tošić

Ivan Vučićević

Na pitanje o receptu za srećan i dugotrajan brak, Jelena je istakla da niko ne može rastaviti onoga ko postane “rođeni”.

– Kada su ljudi i u dobru i u zlu tu, kada želiš život da daš za nekoga, e to je onda prava stvar. A, onaj na kog se ložiš na Instagramu, što je dobar dasa, ti ne želiš život da daš za njega. Daš mu možda nešto, ali ne sve. A ovo je ipak neko za koga bih dala život – istakla je Karleuša pre dve godine.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić