Objava Jelene i Duška
Svet

November 6, 2023 19:30

By

Svakoj ženi s Duškom biće teško posle mene… Karleuša devojkama dala brutalan savet a o Tošiću rekla baš svašta

Karleuša o Tošiću krajnje iskreno

Jelena Karleuša iznela je dosta zanimljivu teoriju o tome da žene moraju imati za partnere mlađe muškarce kako bi ih oblikovale prema sebi, a onda se osvrnula i na svoj odnos sa suprugom Duškom Tošićem… Karleuša o Tošiću imala je štošta da kaže.

Karleuša o Tošiću

Ivan Vučičević

Karleuša o Tošiću krajnje iskreno a sad je otkrila i zašto je baš njega izabrala za muža

Pop diva istakla je da žena nikako ne treba da ima muškarca koji je već dugo bio sa nekom ženom jer je on tada već oblikovan upravo prema prvoj partnerki.

Pročitajte Pop diva Jelena Karleuša donela drastičnu odluku, fanovi iznenađeni

– Žene, vi morate da birate mlađeg zato što onaj koji je već naučen kako će da spava i kako će da pere zube, i kako će da se obuče, i kako će da spava i kako će da mljacka i kako će da p*di i kako će da smrdi, i kako će da izlazi i da li će da izlazi i kako će da laže… To je sve onda veliki problem odučiti i prepraviti. Kako nešto što se stvrdlo, zapeklo, kao kad pečeš glinu kad je ona mekana i ti je oblikuješ i onda je ispečeš i onda: “Aj sad promeni mi ovo“.

Karleuša o Tošiću

Instagram

– Dok je mekano, mora da se prilagodi vašem telu, vašem bioritmu, vašem biću. Muškarci su kao beli papir i onda ga ti fino ispišeš. Ne daj bože kada ga druga žena ispiše…

Pročitajte Pomirenje decenije – Jelena Karleuša i ovaj čovek su ponovo u ljubavi 

– Zato sam ja birala čoveka koji nije imao druge žene pre mene, zamislite da sam ja bila sa čovekom kome je druga žena ispisala taj pravilnik ponašanja i utisnula mu u njegovu moždanu koru.

Karleuša o Tošiću

Bojan Vuković

– Kao što bi bilo strašno svakoj ženi posle mene sa Duškom jer bi svuda po njemu pisalo Jelena Karleuša – izjavila je Jelena u emisiji “Male stvari”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images