Rak Vedrana Rudan svet novine svet portal
Svet

May 9, 2024 09:00

By

Vedrana ima rak: Izjava da je oduševljena što joj je život postao zanimljiv šokirala region

Rak Vedrana Rudan dobila ali je to nije pokolebalo

Rak Vedrana Rudan dobila je a njena pozitivnost ne prestaje da oduševljava ceo region. Spisateljica Vedrana Rudan čiji su tekstovi oduvek osvajali srca čitatelja svojojm iskrenošću i humorom, obratila se javnosti putem svoje službene Fejsbuk stranice kako bi se zahvalila na podršci koju je dobila u teškim trenucima.

Rak Vedrana Rudan svet novine svet portal

Youtube printscreen

Rak Vedrana Rudan ne doživljava dramatično

– Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je hiljade mejlova i poruka s dobrim željama iz čitavog sveta. Vedrana vam se iskreno zahvaljuje – naveo je administrator stranice.

Pročitajte Tužan period za Cecu Ražnatović – Nije bila spremna na njegov odlazak, bio joj je podrška, rame za plakanje, savetnik…

U saopštenju istaknuto je da, i pored trenutnih izazova, Vedrana nije depresivna niti žalosna već je, naprotiv, oduševljena što joj je život postao buran i zanimljiv.

Rak Vedrana Rudan svet novine svet portal

Youtubeprintscreen

– Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za nedelju dana neće postati još veća – dodao je administrator. Svi koji su upoznati sa Vedraninim humorom znaju na šta ona misli kada kaže da se “nada da neće postati još veća faca“.

Pročitajte Oaza mira sa nestvarnim pogledom na Opatiju – Zavirite u dom Vedrane Rudan u kojoj svaki detalj ima svoju draž

Rak Vedrana Rudan smatra još jednim izazovom u životu jer je oduvek plenila neverovatnom energijom a ovaj izraz autentičnosti i duha samo je još jedan primer njenog jedinstvenog stila koji je “kupio” brojne čitatelje.

Rak Vedrana Rudan svet novine svet portal

ata images

Rak Vedrana Rudan smatra borbom u kojoj će pobediti

Podsetimo da je Vedrana, nedavno, na svom blogu napisala tekst pod naslovom “Rak i ja” u kom je govorila o svojoj borbi.

Pročitajte Vedrana Rudan poslala poruku ženama – Mi smo glupače, a evo i zašto

Vedrana se, trenutno, oporavlja u bolnici Merkur i u sigurnim je rukama doktora Radiochirurgiae iz Svete Nedelje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Photo: Zorana Mandic/ATAImages