Sestra Duška Tošića svet portal
Svet

October 19, 2023 13:00

By

Duško Tošić nikad bolje nije izgledao: Da li je za ovaj sjaj zadužena Ina Gardijan? (foto)

Stil Duška Tošića je neprikosnoven i muževan

Ovih dana, još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić glavna je tema medija, hteo on to ili ne. Prvo je sve iznenadio zajedničkim fotografijama Jelenom, koje su nastale na rođendanu njihovih ćerki, da bi samo nekoliko dana kasnije došlo do sukoba njega i Karleušinog navodnog bivšeg ljubavnika Ognjena Vranješa.

Drama Karleuše i Tošića

ATA images / Rajko Ristić

Međutim, to nije sve, jer je pre samo nekoliko dana u medije dospela vest da je fudbalski menadžer u vezi sa pevačicom Inom Gardijan

U medijima su se pojavili navodi kako je pevačica Katarina Ina Gardijan navodno u vezi sa Duškom Tošićem, a Jelena Karleuša je, između ostalog rekla kako su ovo “prazne priče”. Ina je takođe demantovala ove navode… Ipak, kako to obično biva okolna govorkanja ne prestaju.

Stil Duška Tošića

Instagram

Duško Tošić koji inače boravi na relaciji Srbija-Turska i koji baš retko objavljuje privatne momente na društvenim mrežama juče je iznenadio novom objavom.

Pročitajte Ni Karleuša, ni Ina Gardijan, evo u čijem društvu je viđen Duško – Ovo je potpuno neočekivano

On je, naime, podelio fotografiju kako skockan sedi ispred, za sada nepoznate adrese, a tom prilikom oduševio je i modnom kombinacijom. Ukoliko pratite Tošića, onda znate da fudbalski menadžer ima ukusa za oblačenje i sklapanje odevnih komada a nova fotografija tome je posvedočila. Stil Duška Tošića je neprikosnoven.

Stil Duška Tošića

Instagram

Savršeno odelo zagasito zelene boje, naočari poput lenonki i odlične crne cipele bile su dobitna kombinacija a na društvenim mrežama pronela se priča da je za ovaj sjaj zadužena Ina. Naravno, pratioci ne odustaju od namere da saznaju da li je još u braku sa Jelenom ili je krenuo dalje. Jelena je to ipak objasnila u jednoj rečenici:

Pročitajte Oglasio se Vranješ povodom incidenta sa Duškom Tošićem – Potvrđeno da je došlo do sukoba

– Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo sad lično uzdrmalo – napisala je Jelena i dodala da je sve to prazna priča.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images