Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa
Svet

October 4, 2023 22:00

By

Oglasio se Vranješ povodom incidenta sa Duškom Tošićem: Potvrđeno da je došlo do sukoba

Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa umalo se završio kobno

Kada se pre četiri i po godine pojavila vest da je Jelena Karleuša varala Duška sa fudbalerom Ognjenom Vranješom svi su ostali u potpunom šoku. Tad su se pojavile i njihove navodne prepiske, ali i zajednički snimak, za koji je pop diva tvrdila da je montiran.

Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa

Rajko Ristić

Uz nju je tada stao i njen suprug Duško, koji je tada navodno uputio pogrdne reči, ali i pretnje bosanskom fudbaleru, što je Vranješ obelodanio u medijima.

Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa konačno se desio

Od tog nemilog događaja prošlo je dosta vremena, a niko od aktera više se nije oglašavao na pomenutu temu. Međutim, da se “strasti” nisu smirile, govori i nedavni susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa na jednom beogradskom splavu, kada je umalo došlo do incidenta.

Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa

Ata images

Te večeri se večeri se, kako piše Kurir, Ognjen provodio sa svojim društvom, da bi ubrzo na splav došao i Duško, koji je pogledao u Vranješevom pravcu i nasmejao se, što je bosanskog fudbalera razbesnelo, pa je krenuo da se bije s njim.

Pročitajte Došlo je vreme za osvetu – Duško Tošić zagorčao život Vranješu, evo i kako 

Na sreću, intervenisalo je obezbeđenje i razdvojilo ih. Kada su novinari kontaktirali Ognjena tim povodom, on nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje da je došlo do incidenta, samo je kratko rekao:

Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa

– Ne želim to da komentarišem.

Ipak, da je došlo do sukoba potvrdio je voditelj Milan Milošević koji je sedo za stolom pored Duškovog, no, kako kaže, ne želi da se meša i da govori o detaljima.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES