Tošićeva sestra Katarina svet novine svet portal
Svet

April 8, 2024 09:00

By

Duško zbrisao iz vile na Dedinju, pa se okružio najboljim ribama: Ne krije koliko uživa (foto)

Fotografija Duška Tošića otkriva gde i kako uživa

Otkad je završio fudbalsku, a započeo menadžersku karijeru, Duško Tošić sve više vremena provodi u Srbiji. A, da je njegova omiljena destinacija i dalje rodni Orlovat svedoči najnovija fotografija Duška Tošića koju je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Fotografija Duška Tošića svet portal svet

ATA images

Otkad se u medijima pojavila informacija da se razvodi od Jelene Karleuše, Duška su često povezivali sa brojnim devojkama, međutim, nikad nijedna fotografija se nekom od njih se nije pojavila u javnosti.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Međutim, nertko na Duškovom Instagram profilu osvanu fotografije sa putovanja sa ćerkama i sestričinom, ili one iz rodnog sela pored Zrenjanina u koje “beži” kad god ima slobodnog vremena. Duško je i juče iskoristio lep dan i otputovao u Orlovat, gde je uživao pecajući ribe.

Fotografija Duška Tošića svet portal svet

Instagram

Ni slava, ni bogatstvo Tošića nisu promenili, te uvek radije bira da vreme provede s porodicom u svom selu, nego na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Fotografija Duška Tošića sve govori

A kako provodi vreme kad ode u rodni kraj svedoči i njegova najnovija fotografija na kojoj se vidi reka Tamiš, pored koje Tošić pronalazi mir.

U Orlovatu i dalje živi njegova majka Nikoleta, koja je najsrećnija kad joj u posetu dođu unuke, koje takođe, vole da vreme provode kod bake. U Zrenjaninu živi i Duškova sestra Katarina, za koju je on izuzetno vezan, a njenu ćerku gleda kao i svoje.

Fotografija Duška Tošića svet portal svet

Instagram

Duško je za roditelje izgradio prelepu kuću, za koju kažu da je najlepša u Orlovatu, međutim oni nisu želeli da se presele u nju, jer su bili zadovoljni i onom koju su oni sagradili i u kojoj je Duško odrastao.

Za bivšeg fudbalera, kao i celu njegovu porodicu meštani Orlovata imaju samo reči hvale, a lepo su govorili i o Jeleni, za koju tvrde da nije ni nalik onoj kakvom se predstavlja u medijima.

Fotografija Duška Tošića svet portal svet

Youtube printscreen

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM