Duško Tošić zabranu prilaska svet novine svet portal
Svet

October 17, 2023 22:15

By

Ni Karleuša, ni Ina Gardijan, evo u čijem društvu je viđen Duško: Ovo je potpuno neočekivano

Život Duška Tošića sve je burniji, a dokaz za to je i odluka koju je doneo

Duško Tošić u poslednjih mesec dana glavna je tema medija. Prvo je sve iznenadio zajedničkim fotografijama Jelenom, koje su nastale na rođendanu njihovih ćerki, da bi samo nekoliko dana kasnije došlo do sukoba njega i Karleušinog navodnog bivšeg ljubavnika OgnjenaVranješa. Međutim, to nije sve, jer je pre samo nekoliko dana u medije dospela vest da je fudbalski menadžer u vezi sa pevačicom Inom Gardijan.

Život Duška Tošića

Instagram

Život Duška Tošića očigledno mnoge zanima, a njemu je čini se to počelo da smeta, pa je kako piše Kurir, unajmio obezbeđenje koje se ne odvaja od njega. Sa telohraniteljima je čak bio i na nedavnoj utakmici između Jang Bojsa i Crvene zvezde. Jedino što je nepoznanica je to da li obezbeđenje ima zbog sukoba koji je nedavno imao s Vranješom, kako bi paparace držao podalje od sebe ili iz nekog trećeg razloga.

Pročitajte Oglasio se Vranješ povodom incidenta sa Duškom Tošićem – Potvrđeno da je došlo do sukoba

Nedavno se pisalo da je Duško uhvaćen kako se ljubi sa Inom posle njenog nastupa na jednom splavu, te da postoje i snimci koji to dokazuju, međutim i Ina i Karleuša su to demantovale, dok Tošić i dalje ne želi da daje izjave za medije.

Život Duška Tošića

PRIVATNA ARHIVA

– Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo sad lično uzdrmalo – napisala je Jelena i dodala da je sve to prazna priča.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM