Star

January 17, 2022 22:19

By

Divna Karleuša predosetila krah ćerkinog braka! Hvalila Duška, a od novinara tražila samo jedno!

Svi koji se sećaju dočeka 2019. godine, a prate karijeru Jelene Karleuše, setiće se da je taj dan porodica Karleuša-Tošić bila, čini se, nikad srećnija.

Divna Karleuša predosetila krah ćerkinog braka!

Jelena je pevala u jednom beogradskom hotelu, a kao podrška uz nju su bili majka Divna, suprug Duško i njihove ćerke. Tada su zajedno intervju dali Divna i Duško, nasmejani, šaljivi…

Je l’ da da imam lepog zeta – rekla je nasmejana Divna, a potom dodala.

Bome mi je i ćerka lepa, kao lutka.

Duško se na to samo smejao, da bi potom i on pričao o supruzi i ćerkama, a na njegovom licu se ogledala sreća.

Srećan sam kad sam u Srbiji, pa sve vreme provodim sa Jelenom i ćerkama. Jeleni ništa nisam kupio za Novu godinu, nama je važno da smo zajedno, Nova godina, kao Nova godina nam ništa ne znači – rekao je Duško.

To je bio poslednji intervju u kojem je Duško govorio o Jeleni. Samo nekoliko dana kasnije, u medijima je osvanula priča o pevačicinoj navodnoj aferi sa bosanskim fudbalerom, a dva i po meseca kasnije umrla je njena majka Divna.

Kao da je predosetila šta će se desiti, Divna se na dočeku 2019. novinarima zahvalila na tome što su u prethodnoj godini o Jeleni pisali sve lepo i poželela da i u narednoj godini bude tako. Međutim, baša tada u Jeleninom životu počeo je brodolom, koji se, čini se, nije zaustavio do danas.

PROČITAJTE I…Jelena izostala sa Novakovog dočeka! Za to krive njegove roditelje!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, YOUTUBE/PRINTSCREEN REPUBLIKA, INSTAGRAM/PRINTSCREEN