Trening Sofije Milošević
zapanjujuće

October 8, 2022 12:30

By

Ljubav na ispitu? Sofija Milošević novom objavom na Instagramu podgrejala priče o ljubavnim problemima (video)

Trening Sofije Milošević će vas iznenaditi

Iako je za samo dve godine dva puta bila trudna, pre nekoliko meseci rodila je sina Teodora, manekenka Sofija Milošević svoju figuru nedugo nakon porođaja vratila je na staro. Na tome joj mnoge žene zavide i svi se pitaju kako je moguće da tako dobro izgleda?

Sofija je sa svojim pratiocima na “Instagramu” podelila svoju dnevnu rutinu, a većina njih je ostala u čudu. Naime, nevenčana supruga Luke Jovića ima vrlo čudan hobi za jednu ženu, sa time se složila većina ljudi koja je odgledala video zapis koji je podelila na pomenutoj društvenoj mreži. Trening Sofije Milošević ne bi izdržali ni mnogi fizički spremni muškarci.

Pročitajte: Iznenadila domaću javnost: Sofija Milošević donela konačnu odluku, svi čekaju Lukinu reakciju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)


Manekenka je sa trenerom vredno vežbala, udarajući iz sve snage u njegove ruke, kao u bokserski džak, a kako je i sama izjavila ovo je njen vid joge i opuštanja.

Šta joj na ovo kaže Luka, da li možda Sofija na ovaj način izbacuje negativnu energiju kada se posvađaju i da li je među njima sve u najboljem redu, možemo samo da nagađamo. Ali jedno je sigurno, za savršeni izgled Sofije Milošević osim dvoje male dece zaslužni su i veoma teški treninzi.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images