Devojka Filipa Živojinovića
Svet

August 3, 2023 09:15

By

Sve je puklo nakon četiri godine: Poznati par stavio tačku na ljubav FOTO

Devojka Filipa Živojinovića bila je ova poznata glumica

Filip Živojinović, sin Zorice Nakić i Bobe Živojonovića u dugogodišnjem je braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima preslatkog dvogodišnjeg sina Aleksandra. Poznat inače, kao veliki zavodnik, Filipa je javnost često dovodila u vezu sa poznatim i nepoznatim devojkama. Međutim samo neke od njih javno je predstavio kao njegove izabranice.

Pročitajte: Filip Živojinović je jasan – Za Prijovićku ovde nema mesta, ovo je njegov novi početak

Devojka Filipa Živojinovića

Ata images

Sa tim devojkama bio je uglavnom u dugim vezama, a gotovo sa svakom je nakon raskida ostao u prijateljskim odnosima. Prvu javnu vezu je imao sa Sofijom Milošević. Njih dvoje su ušli u emotivni odnos 2009. a verili su se nakon godinu dana. Međutim, do braka nije došlo jer je usledio raskid a i nova ljubav u Filipovom životu.

Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali i tako… (smeh) – rekla je Sofija svojevremeno i dodala:

Pročitajte: Iznenadila domaću javnost – Sofija Milošević donela konačnu odluku svi čekaju Lukinu reakciju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

– Iskreno, mislila sam da će se kada ode u Ameriku osećanja promeniti pogotovo što sam ja već imala jednu vezu na daljinu. Ali, shvatili smo da je naša veza jaka i da se volimo. Planiram da idem kod njega, najverovatnije u martu – bila je iskrena Sofija koja je o Filipu pričala samo najlepše.

Devojka Filipa Živojinovića

Fejsbuk

– Moja mama je prvo bila skeptična, ali kada ga je upoznala, oduševila se zato što je jako fin i pametan – otkrila je tada manekenka a na konstataciju da su relativno kratko u vezi a već je postalo toliko ozbiljno, rekla je:

– Jeste, jer dok je bio ovde, provodili smo sve vreme zajedno, tako da nam se činilo da smo mnogo duže zajedno nego što zaista jesmo – bila je do srži iskrena Sofija koja danas uživa sa Lukom Jovićem u idealnom braku.

Pročitajte: Kada te žena najgore ponizi – Filip Živojinović reagovao na Prijino ponašanje na javnom mestu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Nešto kasnije, 2011. godine kao bomba odjeknula je vest kao bomba da je Živojinović navodno u vezi sa Majom Mandžukom. Prvi put su se pojavili u javnosti na koncertu Zdravka Čolića.

Par je počeo da živi zajedno samo par meseci kasnije u Los Anđelesu gde je Maja radila kao producent, a Filip kao sporstki agent. Njihova veza je, kako su spisali domaći mediji, pukla nakon četiri godine.

Pročitajte Aleksandra Prijović nesmotreno otkrila s kim je provela veče – Filipe, više te nema ni na mapi FOTO

Devojka Filipa Živojinovića

Rajko Ristić

– Dok je ljubav trajala, skoro četiri godine, bilo nam je lepo i bili smo apsolutno nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle nekoliko dana razgovora i sitnih nesuglasica. Nije uplivavala nikakva treća osoba. Tada smo shvatili da su razlike između nas ipak veće nego naše sličnosti. Slikovito rečeno, postepeno smo uviđali da su naši krugovi postajali toliko različiti da nisu mogli da se usaglase. Filipu želim sve najbolje.

Mandžuka je takođe dodala da nije ni u dobrim ni u lošim odnosima sa bivšim ali da su se razišli lako i spontano.

Pročitajte: Zna se čija je poslednja – Prija ne sme da mrdne od Filipa za svaki stajling traži odobrenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Mandzuka (@majamandzukaofficial)

Iako su im mnogi predviđali pomirenje, do toga nije došlo. Filip je kasnije upoznao Aleksandru Prijović koju je oženio i sa kojom uživa u skladnoj zajednici i velikoj ljubavi…

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: Rajko Ristić