Stefan Karić otkrio istinu
Svet

August 21, 2022 11:00

By

Više nije tajna: Raskinuli Karić i Jovana, zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi

Raskinuli Karić i Jovana – vest koja je mnoge iznenadila

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić važili su za jedan od najskladnijih rijaliti parova. Iako su mnogi očekivali da će svoju ljubav uskoro krunisati brakom u javnost je dospela informacija da su njih dvoje odlučili da stave tačku na svoju vezu.

Raskinuli Karić i Jovana

Kako bi stavio tačku na nagađanja Stefan je sinoć u emisiji „Narod pita” progovorio o odnosu sa Jovanom i otkrio da ga je njeno ponašanje totalno ohladilo.

Pročitajte: Nema više šta da krije – Marijana Zonjić konačno priznala sve o odnosu s Karićem

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević 🧩 (@ljubisavljeviceva)

– Nisam prevario Jovanu, ali je tačno da je ona pronašla poruke sa drugom devojkom. Od toga je krenuo problem, ali to nije razlog našeg rastanka. Ja sam prolupao. Smatram da nisam kako treba. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali mi treba život bez pritiska. To dopisivanje je bilo iz hira – rekao je Stefan i dodao:

Pročitajte: Nevolje u raju! Jovana u šoku – Karić hteo da napravi dete Ivani Šopić, isplivala dugo čuvana tajna

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic 🧩 (@karic___s)

– Jedostavmo me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš. Nisam ispoštovao ono što je želela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu- zaključio je.

FOTO: RAJKO RISTIĆ