Stefan Karić
Svet

May 3, 2023 09:00

By

Otkriveno gde se nalazi Stefan Karić, osumnjičeni za prebijanje Šavije: Evo ko ga je krio sve vreme

Stefan Karić navodno je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije koja je usled teških telesnih povreda završila u KC Vojvodine. On se od incidenta nijendom nije oglašavao a ni njegova porodica ne zna gde se nalazi, ugasio je profil na Instagramu, a poslednji put na mreži WhatssApp viđen je juče oko poneva.

Pročitajte Stefan Karić progovorio o Osmanu – Moj otac je bio na teškim drogama

Stefan Karić

Rajko Ristić

Sve se dogodilo na svadbi gde je Karić bio jedan od zvanica, a Šavija njegova pratilja. Nataša se trenutno nalazi u KC Vojvodine, gde čeka operaciju, dok se Karić nalazi u bekstvu.

Pročitajte Stefan Karić progovorio o hapšenju – Evo zbog čega je nosio nanogicu

Stefan Karić

Instagram

Bivši zadrugar se trenutno ne oglašava, a kako se saznaje, on se nalazi kod drugara na Bukulji i danas planira sam da ode u policiju. Podsetimo, Nataša Šavija je Karića prijavila za prebijanje.

Stefan Karić u bekstvu, Šavija u bolnici

– Iskreno, osećam se sve gore,i fizički i psihički kako vreme prolazi,ja osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa..prvo me je drzao bes,a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti – rekla je Nataša Šavija za Kurir i dodala:

Pročitajte Oglasio se Osman Karić – Evo šta kaže na to što je Stefan optužen za prebijanje Šavije

Instagram

Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potražila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi – rekla je starleta.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM