Raskid Jovane i Stefana
Svet

November 2, 2022 14:15

By

Stefan digao standarde, sa rijaliti učesnice prešao na političarku: Ovo je nova Karićeva ljubav FOTO

Raskid Jovane i Stefana Karića je konačan 

Jovana i Stefan Karić su pre nekoliko nedelja stavili tačku na svoju vezu. I dok se o ljubavnom životu Ljubisavljevićeve ne zna gotovo ništa, bivši zadrugar nedavno je otkrio da je bacio oko na fatalnu političarku Anu Grozdanović.

Pročitajte: Po izlasku iz rijalitija Stefan saznao bolnu istinu – Ostao sam bez… FOTO

Stefanovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara, a mnoge je zanimalo kako će Jovana reagovati na činjenicu da je njen bivši već preboleo raskid. Iako tu temu nije želela javno da komentariše, misica je najnovijom objavom na društvenim mrežama podigla veliku prašinu.

Naime, ona se snimala dok je vozila auto koji joj je Stefan poklonio dok su još bili u ljubavi, a u pozadini se mogla čuti pesma „Nije ona nego ja” koju izvodi Jelena Karleuša.

Pročitajte: Stefan ne odustaje od Jovane – Nikad emotivniji posvetio joj poznatu ljubavnu pesmu

jovana ljubisavljević

Rajko Ristić

– Nije ona nego ja tebe prvo ljubila, s tobom zivce gubila i sve ih izgubila..Nije ona nego ja iz vojske te čekala, mesec dana plakala, nije ona nego ja – glase stihovi pesme koju je Jovana postavila na Instagramu.

 

Budući da je Ljubisavljevićeva čekala Stefana dok je on boravio u „Zadruzi 5” mnogi su pomislili da je ovim stihovima indirektno potkačila bivšeg koji se na sva usta hvali da je ponovo srećan. Jovana i Stefan se povodom svog odnosa nisu dalje oglašavali pa javnosti nije poznato da li se nakon raskida povremeno čuju niti da li su ostali u prijateljskim odnosima, piše Paparazzo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Paparazzo

FOTO: Gaja