Stefan Karić skrhan bolom
Svet

July 13, 2022 20:00

By

Stefan Karić skrhan bolom, po izlasku iz rijalitija saznao bolnu istinu: Ostao sam bez brata, ne mogu da dođem sebi… (FOTO)

Stefan Karić skrhan bolom zbog gubitka prijatelja

Bivši dugogodišnji komandant najreprezentativnijeg i najvrijednijeg broda Mornarice Vojske Crne Gore, jedrenjaka “Jadran”, kapetan korvete Predrag Supić, preminuo je nedavno u 51.godini života, a Stefan Karić skrhan bolom se sada oprostio od njega.

Stefan Karić skrhan bolom

Naime, po izlasku iz rijalitija Stefan je saznao za ovu tragičnu vest koja ga je duboko pogodila. On se putem svog Instagrama oprostio od druga i brata rečima koje kidaju dušu.

Pročitajte: POTRESNA SCENA! Stefan Karić GRCAO u suzama nad dedinim GROBOM! (VIDEO)

stefan karić skrhan bolom

Instagram

– Ode nam brat na neko lepše mesto – napisao je Karić koji se potom oglasio i za domaće medije otkrio šta se zapravo dogodilo.

– Izgubio sam brata, ostao sam bez brata! Predrag je bio moj veliki prijatelj, ljudina, čovek bez mrlje, veliki čovek, kapetan Korvete M VCG. Porodica Supić je jedna od najpoštenijih porodica, ostavio je dvoje dece i ženu… Svi smo u šoku, ja još ne mogu da dođem sebi, kad su mi rekli da je preminuo. On je brat mog velikog prijatelja, mnogo mi je teško ovo palo… još sam u šoku! Ovim putem izjavljujem saučešće celoj porodici Supić, od naše porodice Karić – rekao je Stefan za Srbijadanas.

FOTO: RAJKO RISTIĆ