Glumac Miloš Biković
TRAGIČNO

17 Juna, 2022 15:00

Naježićete se: Miloš Biković ovako saopštio tragične vesti, ovo su reči otrežnjenja (foto)

Glumac Miloš Biković iznenadio javnost novom objavom, svi mu aplaudiraju…

Zbog čestih saobraćajnih nesreća i tragedija koje su sve češće naša svakodnevica, Miloš Biković, proslavljeni glumac u Srbiji i van njenih granica, odlučio je da objavi post u kom će svojim pratiocima opisati jedan tragičan trenutak. Naime, on je dao primer kako izgleda saopštiti vesti o nečijoj pogibiji.

Pročitajte: Bivši ljubavnici izbegli susret – Miloš Biković je bio ludo zaljubljen u ovu koleginicu, a ona sada voli drugoga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

U nastavku vam njegovo pismo javnosti saopštavamo u celosti:

Pročitajte: Ljubav i energija zbog koje se trese region – Severina i Miloš Biković zajedno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Neprijatna vežba. Zamislite da nekome morate da se izvinite sto ste mu autom udarili dete ili majku ili sestru a posledice udarca su strašne. Kako prilazite vratima gde živi taj čovek ili žena, kako mu/joj gledate u oči, kako vam se grlo suši, kako vam se dlanovi znoje… A posle tog razgovora vas vode u zatvor. Sad zamislite da se to nije desilo. Život je lep, zar ne? Čuvajte ga.
Imaš izbor, nemaš izgovor! Budite odgovorni i zbog sebe i zbog drugih! U kola bez alkohola – bio je krajnje iskren glumac Miloš Biković koji je ovom objavom apelovao na ljude da čuvaju svoje i tuđe živote. Nadajmo se da će ovo otrežnjenje ipak imati duži vek.

Bravo Miloše!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram /