oženio se goran bogdan
Svet

24 Maja, 2022 21:00

Ostavljena Jovana Stojiljković kojoj je porodična tragedija obeležila život: Goran Bogdan oženio drugu (FOTO)

Oženio se Goran Bogdan vest je koja je danas odjeknula u medijima

Oženio se Goran Bogdan – Vest je koja je uzburkala region 

Hrvatski glumac Goran Bogdan u dugogodišnjoj je vezi sa koleginicom iz Srbije Jovanom Stojiljković. Uprkos velikoj ljubavi i međusobnom poverenju zaljubljeni par, po principu da ne čuje zlo, izbegavao je da do sada o svom odnosu javno govori. Upravo zbog toga i najmanji detalj o njihovom odnosu, ljubavi i intimi glavna je vest portala i tabloida. Ništa, međutim, nije više šokiralo javnost kao sveža vest „Oženio se Goran Bogdan“.

Mnogi su tom trenutku pomislila na njegovu izabranicu Jovanu Stojiljković, koja u ovom trenutku nije bila s njima.

Pročitajte: Balkan gori! BRUTALNO ISKRENI! Severina, Hristina i Goran Bogdan svima sasuli ISTINU u oči!

Informacija da je glumac stao na ludi kamen raširila se po društvenim mrežama. Naime, vest je i krenula sa Instagrama gde su isplivale fotografije sa seta novog filma „Živi i Zdravi“ reditelja Ivana Marinovića, koji se ovih dana na crnogorskom primorju snima, piše „STORY!“

Pročitajte: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković pred kolegama i prijateljima objavili fantastične vesti! Fotografije će vas oduševiti!

Goran, naravno, u ulozi je mladoženje, dok njegova koleginica Tihana Lazović igra mladu, a ono što su svi primetili jeste da se u tim ulogama njih dvoje odlično zabavljaju. Čitava ekipa koju čine još i Dragana Dabović, Mirjana Joković… preponosni su na projekat, čije delove su odmah podelili sa pratiocima, a posebno su svima bili zanimljivi kadrovi sa venčanja, za koje je Bogdan čak morao da koriguje i frizuru.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram / Insatgram Printcreen