Miloš biković sa sunčanim naočarima
Star

24 Februar, 2021 16:00

Putin POTPISAO! Miloš Biković dobio RUSKO državljanstvo!

Naš mladi glumac Miloš Biković dobio je rusko državljanstvo, saopšteno je na zvaničnom portalu za pravne informacije Rusije, a Biković je u toj zemlji već napravio ozbiljnu karijeru.

Dati državljanstvo Rusije sledećim licima:… Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji – navodi se u ukazu koji je potpisao predsednik Ruske federacija Vladimir Putin, pišu Tanjug i Pink.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Više od 7 godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva a sada je to i zvanično potpisano od strane predsednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu – napisao je Biković na ruskom i srpskom jeziku, i objavio na svom Instagram profilu.

Da podsetimo, Biković je jedan od najpoznatijih glumaca, kako u Srbiji tako i u Rusiji. Poznati su njegovi filmovi „Balkanska međa“ i „Sunčanica“, kao i serije „Montevideo, Bog te video“, „Južni vetar“, „Grand“ i „Magomajev“.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ