Recept Miloša Bikovića svet portal svet
Svet

March 29, 2024 15:45

By

Jednostavno i brzo, a ukusno jelo koje može da pripremi čak i dete: Miloš Biković otkrio recept za ovaj specijalitet

Recept Miloša Bikovića za gaspaćo je savršen

Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac i u toj ulozi se odlično snalazi, kao i u onim filmskim i pozorišnim. Međutim, malo je poznato da se glumac jedanko dobro snalazi i u kuhinji.

Kako veoma vodi računa o svo zdravlju on najradije priprema zdrava, ali ukusna jela. Jedno od njih je gaspaćo, a recept Miloša Bikovića za ovu čorbu pročitajte u nastvaku teksta.

Recept Miloša Bikovića svet portal svet

Ata images

Miloš smatra da je pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

Jelo koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo. Ovo jelo se brzo i jednostavno priprema, a može da ga napravi i dete koje se tek uči kulinarskim veštinama.

Recept Miloša Bikovića za gaspaćo

Ovo su sastojci koji su vam potrebni:

– 2 paradajza

– pola glavice crnog luka

– 1 slatka paprika

– 1 krastavac

– čen belog luka

– 1 jaje

– pola kašičice začina

– malo mlevenog bibera

– grančica svežeg peršuna

– 2 kriške hleba

Recept Miloša Bikovića svet portal svet

Youtube printscreen

Uputstvo za pripremu:

Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle. Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.

Recept Miloša Bikovića svet portal svet

Youtube printscreen

Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da se sastojci lepo umute. Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi. Za to vreme skuvajte jaje, oljuštite ga, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.

Dodajte krutone. Sve je spremno za serviranje, pa možete da uživate u ovom ukusnom jelu!

AUTOR: SVET

IZVOR: STARMAGAZIN

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN