Porodica Miloša Bikovića svet portal svet
Svet

April 14, 2024 13:00

By

Stan Miloša Bikovića u centru Moskve je ludilo: Jedan detalj vredi čitavo bogatstvo (foto)

Stan Miloša Bikovića u Moskvi je san snova

Glumac Miloš Biković i njegova supruga Ivana početkom godine su postali roditelji dečaka kome su dali ime Vasilije. Iako se trude da privatan život sačuvaju od očiju javnosti, Ivana povremeno na društevnim mrežama podeli neki detalj iz svoje svakodnevnice ili neku prelepu fotografiju sa sinom.

Stan Miloša Bikovića svet novine svet portal

ATA images

Stan Miloša Bikovića nalazi se u samom centru Moskve

Poznati par sa svojim naslednikom živi na relaciji Beograd- Moskva i dok su u Beogradu uživaju u svom luksuznom domu na Dorćolu, a često borave i u Rusiji gde Miloš zbog svojih poslovnih obaveza odlazi.

Kako je rekao u jednom intervjuu, glumac ne planira da zanemari svoju karijeru u Rusiji, pa će tako živeti na relaciji Beograd-Moskva, a sa njim će putovati i njegova porodica.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila sve o drugoj trudnoći i polu deteta, ali ime koje je odabrala će vas zaprepastiti

“Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans”, rekao je Biković u emisiji “PopTok”.

Stan Miloša Bikovića svet novine svet portal

Ata images

Bikovićeva supruga je sada na Instagramu podelila nestvaran prizor sa terase stana u kojem žive u Moskvi i time raspametila pratioce. Stan Miloša Bikovića i njegove supruge Ivane se nalazi u samom centru Moskve, a sa njihovog prozora pruža se predivan pogled na čuveni Crveni trg.

“Sezona terasi u Moskvi zvanično otvorena”, pisalo je u opisu fotografije.

Stan Miloša Bikovića svet novine svet portal

Instagram printscreen

Miloš je, inače, nedavno otkrio i kako se snalazi u najvažnijoj ulozi koju će igrati do kraja života.

Pročitajte Bikovićev sin živeće u domu kao iz bajke – Miloš ceo stan prilagodio Vasi, a jedan detalj je posebno važan (foto)

“U toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Nadam se da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ona se i razvija, je l’… Tako da, videćemo, kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se uglavnom svodi na plač, što moj, što njegov”, rekao je glumac, pa dodao kako se nije bojao da prvi put uzme bebu u ruke.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram