Dom Miloša Bikovića svet portal svet
Svet

November 5, 2023 10:15

By

Stižu novosti iz Beograda: Bikovićeva Ivana porodici saopštava najvažnije vesti, čestitke pljušte (foto)

Veridba Miloša Bikovića napokon se dogodila

Glumac koji je ukrao srce milionima žena, ne samo njegovoj Ivani, konačno će se ostvariti u ulozi oca. Ovaj momenat dugo je priželjkivao ali je sebično sve svoje želje čuvao za sebe. Njihova mala porodica uskoro će postati veća za još jednog čana ali čini se da je isplivao još jedan razlog za slavlje – veridba Miloša Bikovića.

Veridba Miloša Bikovića portal svet

ATA images

Veridba Miloša Bikovića desila u tajnosti?

Znakovi pored puta jasno su pokazali da se veridba Miloša Bikovića dogodila. Prelepa Crnogorka koja uživa u ljubavi sa mlađanim glumcem nespretno je otkrila prelep, verenički prsten dok je obavljala svoje redovne bjuti rutine. Da li je ovo bio samo jedan nesmotreni čin ili je Ivana želela da zaintrigira javnost, još uvek sve stoji samo na nagađanju.

Pročitajte Miloš Biković krio da stiže prinova – Na Uskrs podelio najlepše vesti, sreća stiže u njihov dom FOTO

U svakom slučaju, ukoliko se veridba Miloša Bikovića desila verujemo da je za Ivanu, buduću majku i suprugu poznatog glumca ovaj čin bio nezaboravan.

Veridba Miloša Bikovića portal svet

Instagram

Veridba Miloša Bikovića tajna kao i venčanje

Podsetimo, mediji su početkom septembra pisali da par planira tajno venčanje što se, verovatno vrlo verovatno i dogodilo:

Pročitajte Miloš Biković i Ivana Malić otkrili pol bebe – U njihovo malo carstvo stiže

– Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji.

Veridba Miloša Bikovića portal svet

ATA images

Budući da Miloš o svom životu eskponira samo filmska ostvarenja, nimalo ne čudi činjenica da je o privatnom život s Ivanom odlučio da bude nenametljiv. Ipak, mnogi veruju da će najlepše vesti kojima se svi raduju veoma rado podeliti sajavnošću kad za to dođe vreme.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram