Miloš Biković
Svet

17 септембра, 2023 14:15

By

Ko je prelepa Ivana koja je uspela da osvoji srce Miloša Bikovića: Dolazi iz Crne Gore i bavi se veoma odgovornim poslom FOTO

Miloš Biković će postati otac

Miloš Biković i njegova dugogodišnja devojka Ivana Malić čekaju prvo dete, a vest o trudnoći kriju od javnosti već duže vreme – piše Blic.

Sada se pojavila njihova fotografija na kojoj se vidi da Ivana ima trudnički somačić, a prema poslednjim informacijama buduća mama se oseća odlično i presrećni su što će postati roditelji.

Miloš Biković

Instagram

Ova informacija se pojavila na društvenim mrežama i spekuliše se da je lepa Ivana u podmakloj trudnoći iako još uvek nema zvanične potvrde.

Kako mediji prenose, par je romansu započeo u Rovinju, a prvo javno pojavljivanje je bilo na premijeri Bikovićevog filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje„.

Milo Biković

Rajko Ristić

Nakon premijere filma, svi su bili zainteresovani da saznaju ko je prelepa misteriozna devojka koja je došla u pratnji Bikovića.

Miloš Biković

Rajko Ristić

Ubrzo se saznalo da je Ivana pravnica iz Crne Gore, tačnije iz Bara i da ima 25 godina. Prema fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu gde je prati pre 20.000 ljudi može se zaključiti da je uvek predivno stilizovana, da vodi računa o svom izgledu i da voli putovanja i egzotične destinacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Malić (@ivanamalic_)

Ponekad se u medijima pojavi informacija da će glumac uskoro stati na „ludi kamen“ i da je u Ivani našao nešto posebno i da su veoma slični, a na svojim profilima često objavljuju zajedničke fotografije sa putovanja.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić, Instagram