Dom Miloša Bikovića svet portal svet
Svet

January 10, 2024 22:15

By

Bikovićev sin živeće u domu kao iz bajke: Miloš ceo stan prilagodio Vasi, a jedan detalj je posebno važan (foto)

Dom Miloša Bikovića je oaza za uživanje

Glumac Miloš Biković juče je postao otac dečaka, kome su on i njegova verenica Ivana Malić dali ime Vasilije. Porodica će, kako je glumac izjavio, živeti na dve adrese, u Srbiji i Moskvi, ali će u prvih nekoliko meseci maleni Vasilije provesti u Beogradu. Zbog toga je dom Miloša Bikovića potpuno prilagođen njegovom nasledniku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

Iako svoju intimu čuva daleko od javnosti, te novinare ne pušta u svoj stan, Miloš je jednom prilikom podelio nekoliko fotografija koje otkrivaju delić njegovog doma.

Pročitajte Dom Miloša Bikovića uvek je pod prismotrom – Komšije otkrile kakav je glumac zaista

Tada smo imali priliku da vidimo koliko dom Miloša Bikovića odiše toplinom. Kako fotografija iz porodičnog doma otkriva, zidove iznad kamina krase ikone, kao i Milošev portret iz filma „Sunčanica“, koji mu je otvorio vrata ruskog tržišta. Poznato je da je Milošev rođeni brat starešina jednog manastira, pa je sasvim razumljivo da ikone  zauzimaju posebno mesto i glumčevom domu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

Kako je rekao u jednom intervjuu, glumac ne planira da zanemari svoju karijeru u Rusiji, pa će tako živeti na relaciji Beograd-Moskva, a sa njim će putovati i njegova porodica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)


– Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans – rekao je Biković u emisiji “PopTok”, a onda istakao da je njegova verenica i porodica njegovo sidro i kontrateža svim njegovim ludilima.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM