Trudna Ivana Malić
Svet

October 10, 2023 19:30

By

Miloš Biković i Ivana Malić otkrili pol bebe: U njihovo malo carstvo stiže…

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane otkriven je, poznati par ne krije sreću

Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete a kako “Blic” saznaje, pol bebe Miloša Bikovića i Ivane otkriven je. Rodiće dečaka…

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane

ATA Images

– Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora – započeo je glumac, te dodao:

– Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati – zaključio je Biković.

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane

Ata images

Podsetimo, Miloš Biković se nedavno oglasio na društvenim mrežama i otkrio detalje o trudnoći njegove izabranice, kao i svom očinstvu.

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane

Foto: Instagram

– Ivana i ja smo srećni što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti – napisao je glumac na svom Instagram profilu.

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane

Foto: Rajko Ristić

Pol bebe Miloša Bikovića i Ivane otkriven je ali je otkriveno i kako izgleda glumčev stan.

Inače, Biković godinama radi u Rusiji, pa je često na realciji Beograd-Moskva, a kada dođe u prestonicu živi na Dorćolu, gde je sa dolaskom Ivane momački stan, postao prava oaza ljubavi i mira.

Naime, kako smo mogli da vidimo na društvenim mrežama, gde se potkrade po koja fotografija iz njegovog kutka Biković u svom domu ima mali kamin oko koga su na zidovima okačene ikone i stare fotografije, dok u celom prostoru preovladavaju svetli tonovi. Stan Miloša Bikovića opremljen stilskim nameštajem, svetlim bojama, te je kao takav sjajna oaza za opuštanje i druženje sa najmilijima.

Kako izgleda stan poznatog glumca u kom će zajedno s Ivanom svijati porodicu POGLEDAJTE OVDE… 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images