Porodica Harisa Džinovića
Svet

February 25, 2023 16:15

By

A mislili su da će biti oaza sreće… Zavirite u porodični dom Džinovića gde su svađe zbog ćerke sve učestalije FOTO

Dom Harisa Džinovića jedna je od najluksuznijih nekretnina u prestonici

Godinama je Haris Džinović zidao porodičnu vilu na Senjaku kako bi bila baš onakva kakvu su je zamislili on, Melina i deca. Kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima pevač je u dom uložio preko 2 miliona evra, a neretko je i već sazidan zid rušen zbog Džinovićevih ideja,a o tome je i on javno govorio:

Pročitajte: Tek joj je 18 a već je promenila lični opis – Evo kako je Đina Džinovića izgledala pre estetskih korekcija FOTO

Dom Harisa Džinovića

ATA/IMAGES

– Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.

Dom Harisa Džinovića na svakom koraku odiše luksuzom i prefinjenošću. O sadržajima koje nudi ova vila mnogima se zavrti u glavi. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio. Džinović navodno nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

Pročitajte: Komšinica odlučila da otkrije kako živi Melina Džinović – Haris je otišao

Dom Harisa Džinovića

RAJKO RISTIĆ

– Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije – rekao je izvor za “Blic” svojevremeno.

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar.

Pročitajte: Novi potresi u domu Džinovića, posle Harisa i Melina ogorčena ćerkinim ponašanjem, ovo nikada neće prihvatiti

Dom Harisa Džinovića

Instagram

Dom Harisa Džinovića

Foto: Instagram

Dom Harisa Džinovića

Instagram

S obzirom na to da je legendarni muzičar godinama živeo u francuskoj prestonici, on je prema pisanju medija, došao na ideju da neke komade za dom pronađe upravo u Parizu.

– Haris ima prefinjeni ukus i unapred je znao da će komade nameštaja za neke njemu bitne kutke poručiti upravo iz Francuske – istakao je tada izvor blizak ovoj porodici.

Pročitajte: Haris Džinović besan na ćerku, protiv svega je – Mogu da pričam šta hoću, ona ništa ne sluša

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Neretko na Instagram profilu njegove naslednice Đine možemo videti unutrašnjost porodične vile, a jedno je sigurno dom Harisa Džinovića porodična je oaza po meri čitave porodice koja leti obožava vreme da provodi u đakuziju na terasi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Ata images