Zdravstveno stanje Đine Džinović
zapanjujuće

January 21, 2023 16:15

By

Tek joj je 18 a već je promenila lični opis: Evo kako je Đina Džinovića izgledala pre estetskih korekcija FOTO

Izgled Đine Džinović stalno je na meti kritika

Do nedavno njeno ime se vezivalo isključivo za poznate roditelje, a sada je Đina Džinović jedna od najpopularnijih influenserki u čitavom regionu. Njene Instagram objave i TikTok video zapisi broje milionske preglede, a njeni pratioci najčešće komentarišu izgled Đine Džinović.

Pročitajte: Posle ovih njenih reči ništa neće biti isto – Đina Džinović pod Vojaževim uticajem ovako napala bivšeg (foto)

Izgled Đine Džinović

Foto: Instagram

Harisova naslednica tek nedavno je oduvala 18 svećica sa torte, a često je na meti kritka zbog stajlinga i celokupnog imidža. Naime, mnogi joj zameraju jer smatraju da je previše provokativno obučena često, s obzirom na njenu mladost. Međutim, oko jednog se slažu kako Đinini fanovi tako i oni koji osporavaju njen rad. Melinina i Harisova ćerka ne liči na onu devojčicu od pre dve, tri godine.

Očigledno je bila nezadovoljna fizičkim izgledom pa je u želji da napravi sitne korekcije malo i preterala. Ona je imala veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića porodici zadaje glavobolje – Đina sada ljubi ovog lepotana (foto)

Izgled Đine Džinović

Foto: Youtube printscreen

Međutim, ono što je uočljivije jeste da kada pogledate njene stare fotografije, možete uočiti da je izgled Đine Džinović danas potpuno drugačiji. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi deluju punije. Ocenite i sami koliko se ćerka Harisa Džinovića promenila za kratak vremenski period.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram