Ćerka Harisa i Meline svet portal
Svet

June 30, 2023 10:41

By

Haris Džinović osramoćen kao nikad: Ćerka napravila ogroman dug, pa pobegla, ali to nije sve

Ćerka Harisa Džinovića postala je već odavno zvezda društvenih mreža, pa nijedan njen korak ne može da prođe neprimećen. Ipak, ono što se nedavno desilo, verujemo da bi rado da sakrije od svih.

Pročitajte Ćerka Harisa Džinovića izazvala zgražavanje javnosti – Javno objavila prepisku sa dečkom, pa zažalila 

Dom Harisa Džinovića

Foto: Ata images

Naime, Đina je navodno sa svojim društvom u jednom beogradskom kafiću napravila ceh od 60.000 dinara (500 evra), a nakon toga je pobegla ne plativši račun. Ovo je za Kurir ispričao jedan od konobara koji je tada bio u smeni. Prema njegovim rečima, Đina i njeni prijatelji su se ponašali pristojno, nisu bili bahati i ništa nije slutilo na to da će pobeći pre plaćanja ceha.

Pročitajte Haris i Melina nemi od bola – Mezimica Đina hitno hospitalizovana, lekari daju sve od sebe 

Ćerka Harisa Džinovića

– Taj radni dan je bio kao i svaki drugi. Dosta ljudi je bilo u lokalu, a ekipa u kojoj je bila Đina Džinović najduže se zadržala. Nju smo odmah prepoznali. Sve su to bili mladi ljudi, pili su u umerenim količinama i ništa nije slutilo na to da će se na kraju desiti to što se desilo. Ona je bila tu možda nešto više od sat vremena, a onda je otišla. Veče se nastavilo najnormalnije. Primetio sam da je iz te ekipe otišlo par ljudi, međutim, ostalo ih je još nekoliko, pa mi nije padalo na pamet da su zapravo jedan po jedan odlazili da ne bi platili račun. Bila je gužva i u momentu dok sam radio neke druge stolove s većim računima, oni su pobegli – navodi ovaj momak koji je na kraju morao da izmiri račun koji su napravili ćerka Harisa Džinovića i njeno društvo.

Pročitajte Navalio na Đinu kao blesav – Ćerka Harisa i Meline ponovo zadaje glavobolje, evo s kim se javno ljubila FOTO

Ćerka Harisa Džinovića

Foto: Instagram

Ali ovde nije kraj drame oko Đine Džinović. Kada se posle nekoliko dana opet pojavila u istom lokalu, dogodio se novi skandal.

– Dva dana posle Đina se bez problema vratila u lokal s nekom drugom ekipom, a ja sam bio u smeni. Besan i revoltiran, čim sam je video na ulazu, prišao sam joj i rekao da je njoj zabranjen ulaz. Kasnije me je nazvao gazda i ja od tog momenta više ne radim u tom objektu – rekao je na kraju konobar.

Pročitajte Ma, zar je moguće da im je ovo priredila – Haris i Melina pogođeni Đininom odlukom

Ćerka Harisa Džinovića

Foto: Instagram

A, da je konobar govorio istinu potvrdio je i vlasnik lokala.

– Bila je, jeste. Desilo se, ali to je sve rešeno. Imali smo problem s konobarom, ali se to rešilo. Rešeno je sve – rekao je on.

S obzirom na to da se za Melinu i Harisa Džinovića nikad nisu vezivali skandali, verujemo da im je ono što je učinila, ako je učinila, njihova mezimica veoma teško palo, te da ovaj njen postupak sigurno nije prošao bez posledica.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM