Priznanje Meline Džinović svet novine svet portal
Svet

June 12, 2024 13:00

By

Haris se zaljubio u prirodnu lepoticu a ona mu izvukla pare za silne korekcije, Melina je nekad izgledala skroz drugačije

Izgled Meline Džinović pre svih korekcija

Izgled Meline Džinović takođe je u fokusu priče nakon razvoda, budući da je kada su se upoznali bila prirodna lepotica u koju se Haris Džinović i zaljubio. Međutim, dugo godina posle, ona je napustila porodičnu vilu na Senjaku, a kako je pevač u više navrata rekao, on i dalje ne zna razlog zbog kojeg je otišla.

Izgled Meline Džinović – Haris ostao bez žene lepotice 

– Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka “Prevareni muž zadnji sazna”, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne – rekao je Haris za “Blic”, pa nastavio:

izgled Meline Džinović svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pesmama. Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život – izjavio je Haris.

Pročitajte Svi su mislili da će Melina dobiti bogatstvo posle razvoda, ali Haris otkrio da stvari stoje potpuno drugačije

Oni su započeli vezu davne 2002. godine, a kako je Haris od nje stariji 30 godina, njihov odnos je mnoge intrigirao. Ipak, uprkos tome, Džinovići su važili za jedan od skladnijih parova ne estradi a izgled Meline Džinović oduvek je bio jedan od razloga na kom su Harisu zavideli mnogi.

izgled Meline Džinović svet novine svet portal

Ata images

Zbog velike razlike u godinama, Meliniji roditelji nisu bili za njenu vezu sa pevačem, ali se ona nije obazirala. Par se upoznao dok je ona bila na trećoj godini studija.

Pročitajte On je Melinin novi partner – Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama. Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dete! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život – ispričao je jednom prilikom pevač.

Neprepoznatljiva – Izgled Meline Džinović s početka veze sa Harisom 

Njihova ćerka, Đina jednom prilikom je na svom Instagramu podelila fotografije roditelja iz perioda kada su počeli da se zabavljaju, a potom i dobili nju. Sudeći po slikama, Melina je tada dosta drugačije izgledala, te se može pretpostaviti da je uradila nekoliko korekcija na svom licu, a pretpostavlja se da je to sve finansirao baš Haris

Pored toga što je sada plavuša, ona i veoma vodi računa o svom izgledu i imidžu, pa tako mnogi komentarišu da se čini kao da nikada bolje nije izgledala.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images