Razvod Harisa i Meline svet portal svet
Svet

March 29, 2024 09:10

By

Svi su mislili da će Melina dobiti bogatstvo posle razvoda, ali Haris otkrio da stvari stoje potpuno drugačije

Šta će pripasti Melini posle razvoda otkrio je Haris

Haris i Melina Džinović juče su i zvanično stavili tačku na svoj 22 godine dug brak. Razvod je okončan ekspresno, dok će se postupak oko podele imovine voditi odvojeno. Otkad je u medije dospela informacija da se poznati par rastaje, svi se pitaju šta će pripasti Melini posle razvoda i koliko bogatstvo Džinovići uopšte poseduju.

Šta će pripasti Melini posle razvoda svet portal svet

Ata images

Na ta, ali i na neka druga pitanja, juče je za Hype dao odgovor Haris Džinović.

Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom. Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog – kazao je Haris.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čoveku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba – istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

Šta će pripasti Melini posle razvoda svet portal svet

Ivan Vučićević

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao – rekao je pevač.

Šta će pripasti Melini posle razvoda sad je jasno

Melina je često sa prijateljicama bila na putovanjima, a Haris je otkrio kada je primetio da nije sve kako treba.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna – otkrio je Haris.

Šta će pripasti Melini posle razvoda svet portal svet

Ata images

– Ja nju nikada u životu nisam udario, ponižavao, ništa nisam uradio loše, samo dobro. Ne znam čime sam ovo zaslužio. Ona je bila ta koja je zagovarala da brak mora da opstane, da svi ljudi koji se razvode da prave grešku, da je brak institucija, sve je govorila u korist očuvanja braka, da bi to jednog dana kao grom iz vedra neba puklo.

Pročitajte Haris sve otkrio – Melinu zanimaju samo pare, dete je jako ljuto na nju, izdala je porodicu, ona je nikakva

– Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unazad, nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi “skaču”.

Šta će pripasti Melini posle razvoda svet portal svet

Ivan Vučićević

Kada su ga upitali šta će pripasti Melini posle razvoda Haris je jasno stavio do znanja da njemu nije stalo do bogatstva.

– Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje – rekao je on.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HYPE

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES