Naslednica Harisa i Meline Džinović
Svet

7 Septembra, 2022 14:00

Ma, zar je moguće da im je ovo priredila: Haris i Melina pogođeni Đininom odlukom

Naslednica Harisa i Meline Džinović otkrila koji je njen posao iz snova

Prelepa Đina Džinović koja puni novinske stupce otkako se pojavila u šoubiznisu kao dete poznatih roditelja, definitvno je svesna koliko je zanimjiva medijima. Naslednica Harisa i Meline veoma je aktivna na Instagramu a trenutke iz privatnog života, putovanja i druženja sa poznatim facama često kači na svoj nalog.

Pročitajte: Đina osramotila Harisa i Melinu Vojaž besan kao ris: Isplivali svi detalji veze

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Veliko interesaovanje za nju postoji već odavno, s čime se, tata Haris teško izborio. Legendarni pevač često je isticao da je svestan da je njegova naslednica u godinama kada treba da se dokaže, ali da mu puko slikanje za Instagram pomalo smeta.

– Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge – rekao je pevač svojevremeno za „Avaz.“

Pročitajte: Melina napala Harisa da je vara – Imala čvrste razloge da veruje da je sa drugom ženom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

On je ranije, u jednom intervjuu istakao da ne može da zabrani ćerki da koristi Instagram.

— Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže — rekao je tada Haris.

Pročitajte: Srušili su kući na Dedinju i sad prave dvorac iz bajke – Ovako izgleda luksuzna vila od 2 miliona evra koju grade Haris i Melina Džinović

Ipak, mnogi ne znaju koliko je Đina zapravo ambiciozna. U ask and answer igrici na Instagramu Đina je odlučila da svojim fanovima posveti malo vremena te je odgovarala na njihova pitanja. U moru onih kako se neguje, da li vežba i gde se oblači našlo se i pitanje koji je njen posao iz snova. Naslednica Harisa i Melina napisala je da je to „posao tužioca.“ Đinin odgovor prijatno je iznenadio sve znatiželjne fanove budući da je veoma mlada da bi znala ozbiljnost ovog poziva. Ipak, čini se daje Đina svesna svojih sposobnosti kao i lepote, pa verujemo da će ih iskoristiti u pravom smeru i smislu. Na njenu odluku Haris i Melina biće izuzetno ponosni pa čak iako ne želi da svoje uspešne roditelje sledi u zanimanjima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot