Đina i Vojaž uzburkali javnost
Svet

26 Avgusta, 2022 15:30

Đina osramotila Harisa i Melinu, Vojaž besan kao ris: Isplivali svi detalji veze

Đina i Vojaž uzburkali javnost, ovo je istina o njihovom odnosu

Poslednjih dana digla se velika prašina u javnosti navodima o novom estradnom paru. Naime, pokrenute su priče da je reper Mihajlo Veruović Vojaž u vezi sa ćerkom Meline i Harisa Džinovića, Đinom, nakon što su objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Đina Džinović danas važi za lepoticu a evo kako je izgledala pre plastičnih operacija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Priče o novoj, navodnoj romansi podgrejane su time što su oni viđeni u javnosti, kako na večeri uživaju u jednom beogradskom restoranu. I iako je većina mišljenja da su sjajan par, Vojaž je danas demantovao navode o vezi sa Džinovićevom. On se oglasio na Instagramu gde je fanovima odgovarao na pitanja, a jedno se ticalo upravo veze sa Đinom da objasni njihovu prirodu odnosa i iznese pravu istnu:

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića porodici zadaje glavobolje – Đina sada ljubi ovog lepotana (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Đina i Vojaž uzburkali javnost – Sve se završava na prijateljskoj noti, ne žele sramotu

Vojaž je krajnje iskreno odgovorio na pitanje, rekavši da određene priče komprotuju njih i njihove porodice…

– Kratko i jasno – nije. Jako mi je žao što je moj privatni život toliko kompromitovan i toliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispada da ne smem da imam drugaricu ni jednu… Tako je bilo pre tri, četiri meseca sa onom kako su je zvali „Turkinjom“ tako je i sad. Pustite me na miru, nemam devojku, ali sam normalan čovek i imam drugarice. Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve što vide. Da, „izlazimo u restorane“, i da „često smo zajedno“, ali smo isključivo prijatelji. A lažima i fikcijama nam samo pravite problem u privatnom zivotu. Naučite da poštujete barem nešto u životu – napisao je Mihajlo evidentno besan zbog svega što se piše u medijima.

Pročitajte: Đina Džinović posle raskida otvorila dušu – Toliko ga volim, on je jedini čovek za mene…

Podsećanja radi, kada je mladi „par“ viđen u Zemunu, oglasio se izvor domaćih medija koji je potvrdio da su oni u javnosti razmenjivali poljupce i zagrljaje, što je Vojaž, kako je gore navedeno, demantovao…

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram Screenshot