Naslednica Harisa i Meline Džinović
Svet

5 Avgusta, 2022 19:01

Đina Džinović danas važi za lepoticu, a evo kako je izgledala pre plastičnih operacija (foto)

Đina Džinović pre plastičnih operacija izgledala znatno drugačije

Otkako je odlučila da izađe iz anonimnosti i počne da se bavi influenserskim radom izgled Đine Džinović ne prestaje da se komentariše. Ćerka Harisa i Meline Džinović najaktivnija je na Tik-toku a kako je svojevremeno istakla tu sa pratiocima deli detalje svoje privatnosti, najčešče one koje se tiču njene fizičke transformacije.

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića porodici zadaje glavobolje – Đina sada ljubi ovog lepotana (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Izgled Đine Džinović, po rečima influenserke, do pre dve godine bio je potpuno drugačiji. Naime, naslednica pevača narodne muzike imala je problema sa kilažom, a navodno i rošavim licem zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana, piše Story.

– Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar – kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte: Kako će tata reagovati na ovo – Đinu Džinović napali na Instagramu, njen odgovor je sve iznenadio 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Na osnovu snimka starog godinu dana moglo se zaključiti da je ćerka pevača i modne dizajnerke u znatnoj meri i estetskim zahvatima korigovala svoj izgled. Prvu stvar koji su mnogi primetili i komentarisali je da su joj usne tada bile dosta tanje, što govori u prilog tome da ih je popunjavala, ista stvar je i sa grudima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM