Prijatelji Harisa i Meline svet portal svet
Star

April 2, 2022 10:00

By

Haris Džinović slomljen: Sagradio luksuzni dom, a porodica se rastura

Ćerka Harisa Džinovića se odlučila na odvažan korak!

Mezimica Harisa i Meline Džinović, Đina, napunnila je 18 godina i spremna je da otpočne novo, odraslo životno poglavlje. Naime, Đina je izrazila želju da živi sa dečkom zbog čega su njeni roditelji Haris i Melina Džinović došli u žestoki sukob mišljenja.

Naime, Đina, ćerka Harisa Džinovića je u vezi sa Andrejem Đurićem fudbalerom “Crvene Zvezde”, a kako piše STAR sada je obavestila roditelje da želi da se preseli sa njim u drugu državu, čim potpiše ugovor.

Andrej trenutno igra za Zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati novi ugovor i za koji klub. Njemu je cilj da ode preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti do jeseni. Đina, ćerka Harisa Džinovića i on su već tri godine u vezi i stvarno je velika ljubav u pitanju, te je ona rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ako on ode u inostranstvo ona planira da pakuje kofere i ide sa njim – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Ogromno slavlje! Đina ćerka Harisa Džinovića objavila prelepe vesti, pršte POLJUPCI sa dečkom fudbalerom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tintolino family (@tintolino)

Ćerka Harisa Džinovića se odlučila na odvažan korak!

To je saopštila Harisu i Melini zbog čega je nastao džumbus. Haris joj je rekao da razume da se vole i da treba da mu bude velika podrška, ali da je mlada još uvek da bi se seljakala sa njim po svetu, te da treba da razmišlja o svom školovanju. Đina mu je sasula u lice da je sada punoletna i sama odlučuje šta će da radi – još veći šok Haris je doživeo kada je Melina podržala Đinu.

Melina je rekla Harisu da se ne nervira i da je Đina pametna devojka, da treba da je puste i pruže joj podršku.

Ipak, Haris se nije na tome zasustavio:

Haris je ipak odlučio da popriča sa aktuelnim zetom i da njega ubedi da objasni Đini da treba da razmisli još jednom o svemu – zaključuje izvor STARA, a kako će se ipak završiti porodični sukob ostaje da vidimo kada Andrej potpiše novi ugovor.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ