Bivši dečko Đine Džinović
iznenađujuće

17 Septembra, 2022 16:15

Posle ovih njenih reči ništa neće biti isto: Đina Džinović pod Vojaževim uticajem ovako napala bivšeg (foto)

Bivši dečko Đine Džinović na udaru njenih kritika…

Iako je sve delovalo idealno, pre nekoliko meseci Đina Džinović raskinula je dugogodišnju vezu sa fudbalerom Andrejem Đurićem. Kako je tada navela, daljina i njegov angažman u Sloveniji ih je odaljio, ali su ostali u odličnim odnosima, mada…

Nedugo zatim krenule su spekulacije da je Harisova ćerka našla novog izabranika, ovog puta ni manje ni više nego tatinog kolegu, Mihajla Veruovića Vojaža. Mlada influenserka je to demantovala, tvrdeći da su oni „bata i seka“, međutim, uslikani su na keju kako razmenjuju nežnosti.

Pročitajte: Bivši dečko Đine Džinović će zauvek biti njena podrška, posle raskida otvorila dušu – Toliko ga volim, on je jedini čovek za mene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)


Navodno, ni Haris ni Melina nisu oduševljeni Đininim novim izabranikom, dok je ona nedavno sa Mihajlovom majkom uživala na premijeri serije „U klinču“ u kojoj upravo mladi pevač ima glavnu ulogu. Po društvenim mrežama se povela polemika oko njihove veze, te su tako neki izvori bliski novom ljubavnom paru otkrili da oni kriju vezu zbog Vojaževih obožavateljki ali i Đininih roditelja.

Bivši dečko Đine Džinović, izgleda da je saznao koga ljubi njegova doskorašnja partnerka, i to joj je zamerio. Ona je to otkrila, doduše ne direktno, na „Instagramu“, odgovarajući na pitanja pratilaca. Na pitanje koji joj je omiljeni teletabis, Džinovićeva je odgovorila „bivši“, i time jasno stavila do znanja da sa Andrejem više nije u dobrim odnosima.

Pročitajte: Đina Džinović danas važi za lepoticu, a evo kako je izgledala pre plastičnih operacija (foto)

Bivši dečko Đine Džinović

Foto: Instagram

Da li je razlog njihove svađe Vojaž ili nešto drugo, vreme će pokazati.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram