Brak Slobe i Jelene
Svet

24 фебруара, 2023 22:30

Sloba doveo sina kući, pa pokazao kako izgleda njihov tek renovirani dom FOTO

Kuća Slobe Radanovića potpuno renovirana zbog Damjana

Pevač Sloba Radanović danas je izveo suprugu Jelenu i sina Damjana iz porodilišta i pritom nije krio sreću što će konačno cela porodica biti na okupu.

– Super se osećam. Srećna sam jako, treći sin, i to Slobin sin. Prvo idemo u crkvu da se zahvalimo i onda idemo kući da nazdravimo. Sve je spremno, Sloba je spremao sve, zato je kasnio. Sve ću da ga naučim, mada kada je doalzio u posetu pokazala sam mu i dosta toga zna – rekla je Jelena.

Pročitajte: Ovako Sloba Radanović slavi rođenje naslednika – Baka Draginja plače od sreće VIDEO 

Ata images

Pre nego što su Jelena i Damjan izašli iz porodilišta Sloba je njihov novi dom doveo do savršenstva.  Naime, pevač je prošle godine kupio luksuznu kuću u Višnjičkoj banji, a pred Damjanov dolazak odlučio je da je potpuno renovira. A, kako sada izgleda kuća Slobe Radanovića on je danas pokazao na Instagramu.

Pročitajte: Prizor koji topi srca – Ovako je izgledao Slobin prvi susret sa sinom FOTO Oglasila se i Kija 

– Hvala na ovoj bajci – napisao je pevač uz video iz jednog dela kuće. Kao što možemo da vidimo kuća Slobe Radanovića je uređena veoma moderno, a njom dominiraju tople boje.

Ona, kako se ranije pisalo, ima 450 kvadrata, a pevač ju je platio 500.000 evra. Pored brojnih soba i nekoliko kupatila, kuća Slobe Radanovića poseduje i teretanu, a u prostranom dvorištu je i veliki bazen.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM