Sloba Radanović plače
Svet

February 22, 2023 21:02

By

Prizor koji topi srca: Ovako je izgledao Slobin prvi susret sa sinom FOTO Oglasila se i Kija

Sin Slobe Radanovića konačno u očevom naručju

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su postali roditelji malenog Damjana, koji je doneo neizmernu radost i njima i njihovoj familiji. Tim povodom, pevač je sinoć u svom restoranu napravio slavlje za porodicu i prijatelje.

Pročitajte: Ovako Sloba Radanović slavi rođenje naslednika – Baka Draginja plače od sreće VIDEO 

Iako je Radanović želeo da prisustvuje porođaju to nije bilo moguće, jer je u trenutku testiranja pred porođaj imao bakteriju u nosu. Ipak, imao je priliku da vidi svog sina. Jelena je danas na svom Instagram profilu objavila video na kome se vidi sin Slobe Radanovića, ali i pevač koji ga drži u naručju.

– Plakao je. Ne Damjan, nego Sloba – napisala je Jelena u opisu videa.

Pročitajte: Jelena ispunila Slobinu najveću želju – Pevač plakao kao malo dete

Sloba od juče ne krije radost zbog rođenja naslednika, a kako je rekao, jedva čekaju da Damjana i Jelena stignu u njihov dom.

Kija se oglasila posle rođenja Slobinog sina

Kija Kockar, Slobina bivša supruga, danas je na Instagramu objavila video koji su mnogi protumačili kao njen odgovor na pitanje kad će se i ona ostvariti kao majka.

Pročitajte: Luna i Sloba upleteni u još jednu estradnu svađu – Za sve je kriva Kija Kockar 

– Žene treba da kažu svima da odj**u. Umorne od osuđivanja da biraju da li će birati da imaju decu ili nemaju, da imaju decu i vrate se na posao, da imaju decu i ne vrate se na posao, biti previše mršave, previše debele, previše neambiciozne, previše zgodne, nedovoljno zgodne ili samo što se usuđuju da budu žive. Žene su pod stresom da svako može da ode, ko ih je*e – objavila je Kija.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM