Supruga Slobe Radanovića napadnuta
Svet

24 фебруара, 2023 10:15

Dijagnoza bacila suprugu u očaj: Na dan Jeleninog porođaja, Slobi pronašli ovu bolest

Sin Slobe i Jelene doneo je u porodicu veliku sreću 

Sloba Radanović postao je otac dečaka Dajmana, ali sina nije prvi uzeo na rruke jer ga navodno nisu ni pustili u porođajnu salu pošto su otkrili da je zaražen bakterijom koja može da ugrozi bebu.

Ovu informaciju prva je otkrila Slobina tašta, a naš izvor objašnjava šta se zapravo desilo:

Pročitajte: Sreća je neopisiva, stigao je naslednik – Porodila se Jelena Radanović, Sloba plakao kao malo dete 

 

– Porođaj je obavljen u privatnoj klinici i sve je bilo u najboljem redu, osim što je ispalo da je Sloba izneverio obećanje Jeleni da će biti uz nju. Ali, pošto su stigli rezultati i ustanovljena bakterija u nosu, nije bilo govora da on prisustvuje porođaju. Lekari su hteli da isključe svaku mogućnost da dođe do bilo kakvih komplikacija kod novorođenčeta. Beba je na rođenju dobila najveće ocene, bila je teška 3.290 grama, zdrava, prava, a tata je presrećan slavio tu noć do jutra sa kolegama među kojima su bili Ceca, Dejan Matić, Ćana…”, kaže izvor za NOVI SVET blizak Radanovićima i otkriva da je Sloba Jeleni tu noć poslao korpu cveća i dijamantski nakit kao pravi kavaljer.

Sin Slobe Radanovića

Ata images

Podsetimo se, Sloba Radanović pre nekoliko dana postao je otac a svoju sreću zbog dolaska prinove nije krio. Oči su mu bile pune suza, dok nije skidao osmeh sa lica dok je izlazio iz jedne privatne bolnice.

– Video sam ga na slikama. Za malo da sam plakao, malo možda i jesam. Prelep osećaj. Želim svakom da doživi ovo. Sve je u redu hvala Bogu. Sad ćemo da organizujemo neko slavlje – rekao je ushićeno on.

Pročitajte: Sloba Radanović otkrio kako će se zvati njegov naslednik – Ime je staro, srpsko i ne tako često

Inače, Sloba i Jelena dali su sine ime Damjan.

– Zvaće se Damjan, ima jedan manastir koji je posvećen Svetom Kozmi i Damjanu, tako da je pala odluka – pričao je Radanović.

Ime Damjan je muško ime koje je poreklom iz staro-grčkog jezika, i smatra se da potiče od reči tj od grčkog imena “Damianos”, a koje pak potiče od imenice “Damao”, u “bukvalnom” značenju – pobednik.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images